Eurovision'a Devam Edilsin Diyenler

134. Eurovision Yapılsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    48
  • Anket kapatılmış .
Oyumun NİHAYET olarak revize edilmesini talep ediyorum.

suno.ai ücretsiz herkese açıldı diye biliyorum yapay zeka işe renk katar

Berat'ı Levent abiyi bi de Arda'yı da eklersek sayı güzel yere gidiyor. Akşama başlığı açarız gibi :D
giphy.gif

suno.ai ücretsiz herkese açıldı diye biliyorum yapay zeka işe renk katar
Zaten her zaman açıktı, bedava kullanıcılara 50 kredi veriyorlar. Her müzik yapılışında iki farklı seçenek sunuyor ve burada her beste için 5 kredi harcıyorsun, yani bir denemede 10 kredi harcıyorsun. Şu an v3.5 herkese açıldı ve bunun sayesinde kalitesi daha arttı. En önemlisi, artık 2 dakika sınırı yok, şarkı süresi 4 dakikaya yükseldi. Kesinlikle 1. Suna.ai Eurovision yarışmasını destekler, ve katılırım.

Suno.ai bir yarisma düzenliyecek para ödüllü

Çocukça bir saçmalık olarak gördüğümü söylemekten vazgeçtim. İsteyen çok madem yapın, bene na?..

1. Suno.com Eurovision baslasin, yok öyle hazir sarki ile yarismak, herkes kendi sarkisini ortaya cikarip yarissin. Bence bu cok daha zevkli.olur, bakalim kimin icin de iyi bir söz yazari varmis
everyway that i can’den daha iyisi geliyor gitarımı alayım

Zaten her zaman açıktı, bedava kullanıcılara 50 kredi veriyorlar. Her müzik yapılışında iki farklı seçenek sunuyor ve burada her beste için 5 kredi harcıyorsun, yani bir denemede 10 kredi harcıyorsun. Şu an v3.5 herkese açıldı ve bunun sayesinde kalitesi daha arttı. En önemlisi, artık 2 dakika sınırı yok, şarkı süresi 4 dakikaya yükseldi. Kesinlikle 1. Suna.ai Eurovision yarışmasını destekler, ve katılırım.

Suno.ai bir yarisma düzenliyecek para ödüllü

Yapabiliriz ama trollüğü engellemek adına bazı kurallar koymak lazım

Geri
Üst Alt