Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.402
- 23.218
- 2.228
Kalsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Berat Ulucan sen de mi Brütüs
Yıktın beniBen bunu normal yurovizyon a katılalım mı tarzı bir anket sandım ya sonra baktım ki gsc yurovisyonuymuş iş işten geçti .D![]()
Yapılsın diye kalsın dedim yahu Cihan
Abi beni mi koparıyonYapılsın diye kalsın dedim yahu Cihan
GSC Eurovision biraz siyaset olacak tabiMazisi güzel de saçma sapan siyasi bir organizasyon. Müzikle kazanılsa 2010’da kazanırdık.
İlgilenmiyorum.
Abi uyku sersemi normal eurovision sanıp yazdım ya.GSC Eurovision biraz siyaset olacak tabi![]()
Cidden kalsın derken yani kaldırılmasın babında diye düşünerek oy verdim. Diğer şıkka bile bakmadım. Hatta After Effect'de sonuçlar için video şablonu hazırlıyordum boş vakitteAbi beni mi koparıyon![]()
Berat'ı Levent abiyi bi de Arda'yı da eklersek sayı güzel yere gidiyor. Akşama başlığı açarız gibi@Cihan Ağzıkara Bence bu iş olur gibi, ne dersin? Bir ESC fanı olarak çok bekledim bugünü![]()
Berat'ı Levent abiyi bi de Arda'yı da eklersek sayı güzel yere gidiyor. Akşama başlığı açarız gibi![]()
Zaten her zaman açıktı, bedava kullanıcılara 50 kredi veriyorlar. Her müzik yapılışında iki farklı seçenek sunuyor ve burada her beste için 5 kredi harcıyorsun, yani bir denemede 10 kredi harcıyorsun. Şu an v3.5 herkese açıldı ve bunun sayesinde kalitesi daha arttı. En önemlisi, artık 2 dakika sınırı yok, şarkı süresi 4 dakikaya yükseldi. Kesinlikle 1. Suna.ai Eurovision yarışmasını destekler, ve katılırım.suno.ai ücretsiz herkese açıldı diye biliyorum yapay zeka işe renk katar
everyway that i can’den daha iyisi geliyor gitarımı alayım1. Suno.com Eurovision baslasin, yok öyle hazir sarki ile yarismak, herkes kendi sarkisini ortaya cikarip yarissin. Bence bu cok daha zevkli.olur, bakalim kimin icin de iyi bir söz yazari varmis
Zaten her zaman açıktı, bedava kullanıcılara 50 kredi veriyorlar. Her müzik yapılışında iki farklı seçenek sunuyor ve burada her beste için 5 kredi harcıyorsun, yani bir denemede 10 kredi harcıyorsun. Şu an v3.5 herkese açıldı ve bunun sayesinde kalitesi daha arttı. En önemlisi, artık 2 dakika sınırı yok, şarkı süresi 4 dakikaya yükseldi. Kesinlikle 1. Suna.ai Eurovision yarışmasını destekler, ve katılırım.
Suno.ai bir yarisma düzenliyecek para ödüllü
Abi su çok güzel, sen de gelseneÇocukça bir saçmalık olarak gördüğümü söylemekten vazgeçtim. İsteyen çok madem yapın, bene na?..