Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Carole
carole uyar oraya ama bazen garip oynuyo
konsantrasyon eksikliğimi var nedir
tam o bölgenin adamı aslında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Carole
Murhan kadar kafası çalışan bir yönetim yok ona yanarım
Vitor Hugo-Khacheridi-Serdar Aziz
şeklinde bir 3lü savunma hattı çok güzel olurdu be
Solak zaten Vitor HugoVitor Hugo topu iyi kullanıyor diye biliyorum , ama solak olsa çok daha iyi olurdu bence.
Solak zaten Vitor Hugo![]()
Onlar yanlış yazmış R'dasBende bir an öyle hatırladım ama baktım sağ ayak yazmışlar.
Vitor Hugo - Oyuncu profili 2017 | Transfermarkt
İstanbul'da ki 1-1 biten maçta üç pozisyon var dikkatimi çeken kendisi ile ilgili ;
1 - Uzun top atıyor Fabri ve Vida , Aboubakar'ın üstünden kafa topuna çıkıp ıskalıyor , bir anda hızlı atağa dönüşüyor Beşiktaş atağı ve Khacheridi ;
Beşiktaş vs Dinamo Kiev 1-1 Geniş Mac Ozeti [Turkce Spiker] - YouTube 1.35 saniye.
2- Yine hemen arkasına 1.55'de atağı ters kanada çeviren Beşiktaş orta imkanı buluyor , Khacheridi , Aboubakar'ın üstünden topa kafayı vuruyor , arkasından hatta.
3- 4.50 de başlayan pozisyonda Quaresma orta açıyor , Khacheridi'ye dikkat , ya Aboubakar ya Atiba adamı bezdiriyor ikili mücadele de.
Oynacağımız sisteme göre yanına alınacak bir veya iki stoper ile özellikleri liderliği göz önünde bulundurulursa gerçekten iş yapacağına inanıyorum.
Bedelsiz olması ise işin bambaşka bir olumlu tarafı güzel bir sözleşme yapalım yeter , bu yazdan sonraki revizyon ile birlikte yıllıklarda %30-40 kar sağlamak gerek.
Vida semih kaya vari bir ucus ortaya koymus.
Yoo gayet iyi. Su an elimizdeki stoperlere göre.Carole 3lü defansın solunda da olmaz. Ayağı iyi topu oyuna sokabilen biri olmalı carole o konuda çok kötü
Kaç maçta stoper oynadıda elimizdekilerden iyi olduğu kanaatine vardınYoo gayet iyi. Su an elimizdeki stoperlere göre.
Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk