# Evgen Khacheridi

Carole'ü herhangi bir şekilde beğenip Sabri'ye laf atan varsa ya futbolu izlemiyor ya da yabancı hayranıdır. Geçen sezon 1-2 maç beğendiğim için kendimden utanıyorum.

3lü defans oynayacaksan carole gibi zırtapoz biri oynamayacak o 3lüde.
alaba tarzı birini bulmak lazım fransadan

Carole 3-5-2'nin sol stoperi olarak basarili olur.

İstanbul'da ki 1-1 biten maçta üç pozisyon var dikkatimi çeken kendisi ile ilgili ;

1 - Uzun top atıyor Fabri ve Vida , Aboubakar'ın üstünden kafa topuna çıkıp ıskalıyor , bir anda hızlı atağa dönüşüyor Beşiktaş atağı ve Khacheridi ;

Beşiktaş vs Dinamo Kiev 1-1 Geniş Mac Ozeti [Turkce Spiker] - YouTube 1.35 saniye.

2- Yine hemen arkasına 1.55'de atağı ters kanada çeviren Beşiktaş orta imkanı buluyor , Khacheridi , Aboubakar'ın üstünden topa kafayı vuruyor , arkasından hatta.

3- 4.50 de başlayan pozisyonda Quaresma orta açıyor , Khacheridi'ye dikkat , ya Aboubakar ya Atiba adamı bezdiriyor ikili mücadele de.

Oynacağımız sisteme göre yanına alınacak bir veya iki stoper ile özellikleri liderliği göz önünde bulundurulursa gerçekten iş yapacağına inanıyorum.

Bedelsiz olması ise işin bambaşka bir olumlu tarafı güzel bir sözleşme yapalım yeter , bu yazdan sonraki revizyon ile birlikte yıllıklarda %30-40 kar sağlamak gerek.

Vitor Hugo-Khacheridi-Serdar Aziz

şeklinde bir 3lü savunma hattı çok güzel olurdu be

Carole 3lü defansın solunda da olmaz. Ayağı iyi topu oyuna sokabilen biri olmalı carole o konuda çok kötü

İstanbul'da ki 1-1 biten maçta üç pozisyon var dikkatimi çeken kendisi ile ilgili ;

1 - Uzun top atıyor Fabri ve Vida , Aboubakar'ın üstünden kafa topuna çıkıp ıskalıyor , bir anda hızlı atağa dönüşüyor Beşiktaş atağı ve Khacheridi ;

Beşiktaş vs Dinamo Kiev 1-1 Geniş Mac Ozeti [Turkce Spiker] - YouTube 1.35 saniye.

2- Yine hemen arkasına 1.55'de atağı ters kanada çeviren Beşiktaş orta imkanı buluyor , Khacheridi , Aboubakar'ın üstünden topa kafayı vuruyor , arkasından hatta.

3- 4.50 de başlayan pozisyonda Quaresma orta açıyor , Khacheridi'ye dikkat , ya Aboubakar ya Atiba adamı bezdiriyor ikili mücadele de.

Oynacağımız sisteme göre yanına alınacak bir veya iki stoper ile özellikleri liderliği göz önünde bulundurulursa gerçekten iş yapacağına inanıyorum.

Bedelsiz olması ise işin bambaşka bir olumlu tarafı güzel bir sözleşme yapalım yeter , bu yazdan sonraki revizyon ile birlikte yıllıklarda %30-40 kar sağlamak gerek.

Vida semih kaya vari bir ucus ortaya koymus.

HABERASLAN ÖZEL HABERİ
Evgen Khacheridi...
1.98 boyundaki dev stoper.. Sene sonunda sözleşmesi bitiyor. Tudor'un takip ettiğini öğrendik. Yönetime Alınması konusunda rapor vermiş.. Etkili defans da liderliği ele alabilecek bir oyuncu. Kiev kadro dışı bırakmıştı. Sene sonunda sözleşmesini uzatmayacak..
Piyasa değeri 8 milyon euro.. Bonservisi elinde olan oyuncu için Girişimler sürüyor. Tudor'un ilk hamlesi olacak gibi. Hayırlısı olsun..

Facebook sayfasında yazmışlar. Bunların kaynakları kim bilmiyorum ama genelde tutuyor dedikleri

Geri
Üst Alt