# Evgen Khacheridi

Carole'ü herhangi bir şekilde beğenip Sabri'ye laf atan varsa ya futbolu izlemiyor ya da yabancı hayranıdır. Geçen sezon 1-2 maç beğendiğim için kendimden utanıyorum.
ne sabrisi Allah aşkına Sabri geçen kelimeleri bi silelim sözlükten o adamın topçu olması facia Carole de bazen konsantre olamıyo ama Sabriden iyidir

69004-1464951085.jpg

İSİM: Evgen Khacheridi
Kulüp: D.Kiev
Mevki: Stoper
Boy: 1.98
D.T: 28/07/1987

D.Kiev'in 2 metrelik kule stoperi. Vida derken dikkat çeken bir diğer isim oldu bu sene. 1987 doğumlu ve anlaştığımız söyleniyor. Sezon sonu sözleşmesi sona eriyor ve kadro dışı kaldı.

Chedjou'nun kontratı yenilenmeyeceği için yerini kendisi ile doldurmamız muhtemel.

yanına sven benderi de alıcaksak gelsin aksi halde kağnı arabasından hallice defans hattı olur, hali hazırda da öyle. hava toplarını çözer ama çok yavaş.

Katılıyorum.O boya süratli olamazdı zaten. Denayer tarzı ama biraz daha az savruk biri alınmalı yanına. Diğeri de Serdar olur formda ise, değilse Semih'e talim.

Alın la şu adamı dengesiz dengesiz defansçıları izlemekten gençliğimiz çürüdü ...

Cok agir adam diyorlar. Oyleyse yanlis hamle olur.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Cok agir adam diyorlar. Oyleyse yanlis hamle olur.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
3 lü defansta bir tane ağır adam eğer pozisyon bilgisi iyiyse bence sırıtmaz , yan toplardan 10 gol az yesek zaten şampiyon olurduk

Eğer bu adam ağır diye alınmayacak olursa Christopher Jullien alınsın savunmanın ortasına o bayağıda hızlı

Hava topu ve ikili mücadeleri hayatta bırakmaz bu ligde kimseye ...

3 lü defansta bir tane ağır adam eğer pozisyon bilgisi iyiyse bence sırıtmaz , yan toplardan 10 gol az yesek zaten şampiyon olurduk
Bilemiyorum, buyuk takimlarin stoperlerin hic biri agir olmamali gunumuz futbolunda. Ben oyle dusunuyorum, cunku buyuk takimlar oyunu rakip sahaya yikmak ister genelde ve boylece kendi kalemizden uzak durdugunda hizli ve atletik oyuncular gerektiriyor. Bir tane agir lider stoper olsa dedigin gibi, diger oyuncular onun acigini her turlu kapatabilmeli, bu da bir risktir.

semihle serdar ahmet çalık 3lüsünün külübü rezil edişini görmektense Khacheridi yi görmeyi tercih ederim.

Victor Hugo Mangala falan filan diye oyalarken bu adamı kaçıracaklar , De Jong ayarı bi adam getirecekler. Forumda bile adamın konusuna son mesaj iki buçuk hafta önce atılmış.

Elmanderi sözleşmesi bitmeden alan Ünal Aysal olsaydı şuan Khacheridiyi açıklamıştık bile. Ama nerde o beyin bu yönetimde , taraftar da uyuyor artık

Aysal Elmanderi Polat aldı diyene kadar asla buna inanmam

Yalancı varsa oda net botokslu aysal dır. Polat hangi yalanı olmuş ki ? Kötü sonuclar aldı okadar. Ha bide tüzükte devrim gibi adım atmak istedi boyu yetmedi buna maalesef ve ipini çektiler. Skor taraftarıda dünden razıydı zaten futbolda gol olmuyor diye ipin çekilmesine.

Konuyu Terimciler basmis.

Geri
Üst Alt