Evinizde Elektrik Zamlarından Dolayı Bir Tasarruf Uyguluyor Musunuz

Poco kullanıyorsun ha

Murhan da Poco kullanırdı.
images%20(4).webp

Değilim

M2102J20SG cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Klima çalıştırırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta hissedilen sıcaklığın 5 derece civarı altında çalıştırmak.

35 derece hissedilen sıcaklık varken klimayı 18 - 20 de kullanırsan fautra da coşar, klima da kısa süre sonra iç üniteden damlatmaya başlar ve hastalığa da neden olur.. Aynı derece de 25 - 30 arası dikkatli kullandığında gayet verimli kullanabilirsin.
Uzmanlara göre en verimli klima çalışma sıcaklığı 26 - 28 derecedir

Pazaryeri Mah. Süleyman Demirel Bv. No 218 Fethiye / Mugla adresinde ikamet ediyorum. Evde deyim yerindeyse 1 tane bile elektrikli alet kullanmamaya özen gösteriyorum, ama gelen faturanin haddi hesabi yok.

Komsumun benden elektrik aldigindan killanmiyorum degil vallahi...

Pazaryeri Mah. Süleyman Demirel Bv. No 218 Fethiye / Mugla adresinde ikamet ediyorum. Evde deyim yerindeyse 1 tane bile elektrikli alet kullanmamaya özen gösteriyorum, ama gelen faturanin haddi hesabi yok.

Panolar akıllı saatle değişti mahir hocam vallahi kendi panoma saatime bağlı 😁 sence fiyat nasıl

Bizim evde senin adında bi oturanda yok 4 daireli apartman

Akıllı saatlerde akşam 22den sonra elektrik belirli bir oranda ucuzluyor değil mi? Dağıtım firmalarından firmalarına değişen bir durum mu yoksa

buzdolabına daha az boş boş bakıp kapatmaktan başka bir şey yapmıyorum galiba.

Geri
Üst Alt