- 1 Ağustos 2009
- 47.025
- 49.323
- 4.878
Yazın fena değil de kışın şu alet yüzünden her ay +100 ödedik. Sonradan farkettim bu şerefsizin çok fazla yaktığını. Almayın aldırmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Cihan Ağzıkara bu mesajı nasıl editlerizGeçen ay hiç klima kullanmadım 211 tl gelmişti
Bu ay günde ortalama 10 saat klima açıktı fatura 366. Fırını elektrikli aletlerde yoğun kullanıldı.
Aradaki 150tl için evde pişmeyin derim
Ekli dosyayı görüntüle 132402
Yok yok evdeyim hep ama adminlerden rica edelim benim editlememe izin vermiyor sistem@Ramazan Aslan
Açık adres paylaşmasaydın keşke, hazır evde de değilsin.
Hırsızı var hırlısı var ne olur ne olmaz, sen onu bir düzenle.
Gscimbom mobil
hissedilen sicaklik 42 44 1 haftadir kacta acayim simdi :dKlima çalıştırırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta hissedilen sıcaklığın 5 derece civarı altında çalıştırmak.
35 derece hissedilen sıcaklık varken klimayı 18 - 20 de kullanırsan fautra da coşar, klima da kısa süre sonra iç üniteden damlatmaya başlar ve hastalığa da neden olur.. Aynı derece de 25 - 30 arası dikkatli kullandığında gayet verimli kullanabilirsin.
Mesela bende ki klima da max 30 o zaman tabi 30 falan yapacan veya 25 - 30 kendin ona göre ayarlayacan . O yüzden 35 için de 25 -30 dedim çünkü 35 de de 30 yapınca pek bir şey hissettirmiyor. Tavsiye edilen 5 derece ama şartlara göre bunu 10 - 12 yaparsın ama tutup 20 derece farka gidersen fatura v.s. diğer mevzular da sana farka gider.hissedilen sicaklik 42 44 1 haftadir kacta acayim simdi :d
26 orta seviye fan yeterli. İnverter aç kapa yaparsan çok yakıyor. 27 de yapabilirsin 26 27 iyidir üzerine çok çıkma yada altına inmehissedilen sicaklik 42 44 1 haftadir kacta acayim simdi :d
Dereceyi uygun ayarladın mı zaten aç kapa yapmaya gerek olmuyor. Mesela adam dışarıdan geliyor iyice pişmiş basıyor 20 dereceyi, 20 dakika sonra titremeye başlıyor kapatıyor. 20 dakika sonra sıcak basıp tekrar açıyor. Bunu yaptığın zaman safi zarar.26 orta seviye fan yeterli. İnverter aç kapa yaparsan çok yakıyor. 27 de yapabilirsin 26 27 iyidir üzerine çok çıkma yada altına inme
Nasıl geliyor 900 Allah korusun öyle faturalara. Birim fiyatı nedir orda elektriğin. Bende Fethiye de yaşıyorum burasıda felaket sıcak. Kliması durulmuyor. Tüm evi soğutuyorsan normal ama tek odayı soğutmak bu kadar pahalı olmamalı yada kliman yetersiz kalıyorAlanyada yaşıyorum bu ay eve 900 tl elektrik faturası geldi. sadece 1 klima çalışıyor ama günün 10 saati tabi o da
ve 26 derecede açmak falan kurtarmıyor sıcaklık ayrı fatura ayrı yakıyor
Tamam renktaşım, iki gün sonra zaten Ölüdeniz deyim.Yok yok evdeyim hep ama adminlerden rica edelim benim editlememe izin vermiyor sistem
Bütün odalara gidiyor soğukluk ama ne olursa olsun 900 tl elektrik ödemek üzücü. Birim fiyatına falan hiç bakmadım açıkçası baksam da bir şey değişmeyeceği için tıpış tıpış ödüyoruz ancaNasıl geliyor 900 Allah korusun öyle faturalara. Birim fiyatı nedir orda elektriğin. Bende Fethiye de yaşıyorum burasıda felaket sıcak. Kliması durulmuyor. Tüm evi soğutuyorsan normal ama tek odayı soğutmak bu kadar pahalı olmamalı yada kliman yetersiz kalıyor
Bütün odalarsa normal. Aslında 48binlik alacaksın tek klima ev buz gibi olacak. Muhtemelen 18bin btu klimaBütün odalara gidiyor soğukluk ama ne olursa olsun 900 tl elektrik ödemek üzücü. Birim fiyatına falan hiç bakmadım açıkçası baksam da bir şey değişmeyeceği için tıpış tıpış ödüyoruz anca
Denize dereye vs gidemiyoruz doğru düzgün 2 senedir, geçen sene pandemiden kendimizi denize dereye atamıyorduk bu sene konyalıları geçtim suriyeliler bile plajlarda. Biz evde oturmaya devam
Renktaşım o gördüğümüz saplarla dolu fotoğraf doğru mu ?Alanyada yaşıyorum bu ay eve 900 tl elektrik faturası geldi. sadece 1 klima çalışıyor ama günün 10 saati tabi o da
ve 26 derecede açmak falan kurtarmıyor sıcaklık ayrı fatura ayrı yakıyor
O kadarını bilmiyorum kral ne desem yalan olur.Bütün odalarsa normal. Aslında 48binlik alacaksın tek klima ev buz gibi olacak. Muhtemelen 18bin btu klima
Maalesef doğru. Hatta daha üzücü bir video daha atayım buraya.Renktaşım o gördüğümüz saplarla dolu fotoğraf doğru mu ?
Hani çarşı ortası 500 erkeğin olduğu foto.
Gscimbom mobil
Sildim faturayı@Cihan Ağzıkara bu mesajı nasıl editleriz
Bizim evlatlarımız orada şehit oluyor bunlar burada deniz keyfi yapıyor.