Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.781
- 21.823
- 2.783
Klimayi sus olarak kullaniyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su faturam şişmesin diye Şakşakiyeden taviz verecek değilimbulmuşlar saftorik devleti keyifleri yerinde
inşallah 5 sene sonra biz de aynı duruma düşüp gürcistan sahillerinde re re re ra ra ra demeyiz
Su faturam şişmesin diye Şakşakiyeden taviz verecek değilim
Klima çalıştırırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta hissedilen sıcaklığın 5 derece civarı altında çalıştırmak.
35 derece hissedilen sıcaklık varken klimayı 18 - 20 de kullanırsan fautra da coşar, klima da kısa süre sonra iç üniteden damlatmaya başlar ve hastalığa da neden olur.. Aynı derece de 25 - 30 arası dikkatli kullandığında gayet verimli kullanabilirsin.
Nerede yaşıyorsunAydem pişmanlıktır.
Bugün 2 saat içinde faturamı ödeyemedim.
Bana T1 T2 T3 sayılarının fotosunu çekin gelin dediler, ben de aynen öyle yaptım.
Sonra HES kodu istediler gittim onu da aldım geldim.
Sonra sistemde sorun var dediler 1 saat beklettiler sonra sistem çalıştı ama öğlen molasına çıkıyoruz dediler, 186'yı arayın dediler.
Ulan 186'yı arayıp online bankacılığı yapabilsem senin gibi birisiyle muhattap olur muyum.
Yok işte banka hesabım Tr'de.
Saat 11.50 daha 10 dakika mesai var, sen işlem yapmamak için bin takla atıyorsun.
Şikayet edeceğim dedim, edersen et dedi.
Şikayet var sitesinden edecem, belki bir işe yarar.
Mizah çaban p.ç gibi ortada kalmasın diye tek like ı ben verdim. Değerimi bil.Su faturam şişmesin diye Şakşakiyeden taviz verecek değilim
Merhabalar üstat p.ç derken ne demek istediniz acaba?Mizah çaban p.ç gibi ortada kalmasın diye tek like ı ben verdim. Değerimi bil.
.iç demek istemiştim. Zeki adam olduğunu tahmin ediyorum anlamışsındır. İyi forumlar.Merhabalar üstat p.ç derken ne demek istediniz acaba?
Anladım üstat ve panele gidiyorum size saplamak için, daha sonra görüşmek üzere..iç demek istemiştim. Zeki adam olduğunu tahmin ediyorum anlamışsındır. İyi forumlar.
Ben artik forumda boyle kelimeler gormekten biktim, bu forumun kurallari varMizah çaban p.ç gibi ortada kalmasın diye tek like ı ben verdim. Değerimi bil.
Yurt dışında.
Ben artik forumda boyle kelimeler gormekten biktim, bu forumun kurallari var
Sevgi,saygı,hoşgörü isteyen antuya gitsin. @Keramettin TANRIVERDİBen artik forumda boyle kelimeler gormekten biktim, bu forumun kurallari var
Regal 2004 baya eski bir model. 24-45 ile 26-27 arasında pek fark yok. Eğer sende 26-27 sıkıntı oluyorsa 24-25 devam edebilirsin. Gündüz sıcağında 20'li dereceler sıkıntı. Akşam, gece v.s. nem basınca çalıştırınca 21-22 falan yapıyorum. Akşam derece baya düşüyor orada maksat evin nemini temizlesin.Ağabey senin klimanın modeli nedir? Ben inverter kullanıyorum, nem alma modunda çalışıyor. 24 veya 25 derecede çalıştırıyorum, sabit. 26-27 derecelere getirdiğimde odanın içinde çok kötü bir koku oluyor.