Evlenme Teklifi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizce stadda abes olurmu?

Kız arkadaşın fanatik galatasaraylı değilse evet ona göre çok abes olur..Bence hiç mi hiçhoşlanmaz.. Benim evlenme teklifimi yazayım belki fikir sağlar... Güzel bir restoran vardı yan tarafı ağaçlık-çimen falan...Bahsettiğim ama tanıştırmadığım 1-2 arkadaşım vardı onların yanına diye götürdüm.. İnternetten fosforlu çubuklar almıştım onla birşeyler yazdım bir kocaman kalp yaptım ..Bir noktadan sonra gözlerini kapayıp kalbini içine götürdüm yüzüğümü çıkardım taktım parmağına... Tabi kankam biz gelmeden fosforlu çubukları kırıp düzeneği faliyete soktu..

Kız arkadaşın ganatik galatasaraylı değilse evet ona göre çok abes olur..Bence hiç mi hiçhoşlanmaz.. Benim evlenme teklifimi yazayım belki fikir sağlar... Güzel bir restoran vardı yan tarafı ağaçlık-çimen falan...Bahsettiğim ama tanıştırmadığım 1-2 arkadaşım vardı onların yanına diye götürdüm.. İnternetten fosforlu çubuklar almıştım onla birşeyler yazdım bir kocaman kalp yaptım ..Bir noktadan sonra gözlerini kapayıp kalbini içine götürdüm yüzüğümü çıkardım taktım parmağına... Tabi kankam biz gelmeden fosforlu çubukları kırıp düzeneği faliyete soktu..

Güzel fikir kardeşim sağol

Ama ne biliym. 50.000 kişilik stadda, tüm dünyanın tanidigi bi takimin stadinda maçında orda kocaman bi pankart her kızı şaşırtır ve ömür boyu unutamaz

Allah'ım sen benim sevgilime de böyle fikirler yok yok daha da olağanüstü fikirler bulmayı nasip et:melek:

Allah'ım sen benim sevgilime de böyle fikirler yok yok daha da olağanüstü fikirler bulmayı nasip et:melek:

inş bagyan renktaşım allahım sana en güzelinden en pankartlısından bir sevgili nasip ederde mutlu olursun bizde güzide renktaşların olarak 1 bagyan renktaşımıza pankart açılmış diye kendimize paye çıkarırız ve bundan ders alıp kendi bagyan arkadaşlarımıza da pankart açarız.

inş bagyan renktaşım allahım sana en güzelinden en pankartlısından bir sevgili nasip ederde mutlu olursun bizde güzide renktaşların olarak 1 bagyan renktaşımıza pankart açılmış diye kendimize paye çıkarırız ve bundan ders alıp kendi bagyan arkadaşlarımıza da pankart açarız.

hahaha bağyan:D

eksik olmasın sevgilim var da ondan pek bir şey çıkacağını ummuyorum ya,odunsu bi havası var ama olsun canı sağolsun. Buraya mı üye yapsam ne yapsam acaba koyu da Gslidir az fikir kapsa:D

eksik olmasın sevgilim var da ondan pek bir şey çıkacağını ummuyorum ya,odunsu bi havası var ama olsun canı sağolsun. Buraya mı üye yapsam ne yapsam acaba koyu da Gslidir az fikir kapsa:D

Bosver bence ayril zorlamanin ikinizede faydasi yok. Hem forumda cok erkek var uye yapmana da luzum yok

abi ne uğraşıyon götür bi yemeğe orada yap teklifini.organizasyon büyük sıkıntı olur ama illa da yapacağım diyorsan ua yla filan temasa geç, yapılmışından bi tane ayarlarlar sana. :)

yaratıcı birşey şart klasik yapılmışların pek havası olmaz arkadaşlarında dediği gibi

Ne havasi ya sen onunla evleniosan oda seninle evlenio ne kadar banal totoliter seksistsibiz

Bi bayan olarak sana soruyorum. Senin hoşuna gidermi? Kendisi futbol hastası değil. Hemde hiç değil. Futbolu sevmez. Ama benim için stada gelir benle. Ve orda 50.000 kişi arasında pankartı gördüğü an çok şaşırır ve hoşuna gider sanırım. Çünkü baya sıra dışı bişey. Cevresinde yada benim çevremde böyle teklif eden yok ve teklif alanda olmadı.

hacı zaten kararını vermişsin daha niye soruyorsun ki millete.. adamlar olmaz cık, hık, mık, banell demiş, arada örnekler vermiş ama sen hala daha stadta güzel olmaz mı, ahanda 50 bin kişinin önünde deyip duruyorsun. belli ki, sen de bunu istiyorsun ve güzel olacağını düşünüyorsun. o zaman aklındakini yap için rahat etsin.

hacı zaten kararını vermişsin daha niye soruyorsun ki millete.. adamlar olmaz cık, hık, mık, banell demiş, arada örnekler vermiş ama sen hala daha stadta güzel olmaz mı, ahanda 50 bin kişinin önünde deyip duruyorsun. belli ki, sen de bunu istiyorsun ve güzel olacağını düşünüyorsun. o zaman aklındakini yap için rahat etsin.

Bi ara fifa oynayak da avuclatym renktas sana meyve insallah sonra bf

Bi bayan olarak sana soruyorum. Senin hoşuna gidermi? Kendisi futbol hastası değil. Hemde hiç değil. Futbolu sevmez. Ama benim için stada gelir benle. Ve orda 50.000 kişi arasında pankartı gördüğü an çok şaşırır ve hoşuna gider sanırım. Çünkü baya sıra dışı bişey. Cevresinde yada benim çevremde böyle teklif eden yok ve teklif alanda olmadı.

Şahsi görüşüm,hoşuna gidecektir ancak bu kendisi sevdiği için olmayacak. Senin mutlu olmana bağlı olarak sevinecektir. Sorduğunda sevdiğini söyleyebilir ama bu seni mutlu ettiği içindir kendisi değil. Eğer ki futboldan pek haz almıyorsa ona daha sıradışı daha romantik bir şey hazırlayabilirsin. Tatile gidiyor musunuz beraber bilemem ama kumsalda yahut şöyle;

deniz-kenari-sahil-750x562.jpg

bi yerde akşam yemeği romantik şarkılar çiçekler böcekler eşliğinde daha hoş olabilir. Tabi yukarıdaki gibi bi yer bulmam pek mümkün değil misal olması açısından koydum.

Tavsiyem sadece futboldan hoşlanmıyorsa futbolu alet etmeden bi güzellik yap.

egerki pankart isini yapmak istiyorsan, bana ulas.. ayarlamaya calisirim biseyler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt