evlenmenin çok zorlaşması

Yaşasın antinatalisim, bu evrene çocuk fırlatma olayını tamamen bitirip kendi soyumuzu kurutumalıyız, doğaya ve güdülere karşı çıkabilecek bir bilişisel seviyeye eriştik sonunu getirmeliyiz ıssız bir bir gezegen zorunluluktur devletlerin ve çizilmiş sınırların canı cehenneme

Yaşasın antinatalisim, bu evrene çocuk fırlatma olayını tamamen bitirip kendi soyumuzu kurutumalıyız, doğaya ve güdülere karşı çıkabilecek bir bilişisel seviyeye eriştik sonunu getirmeliyiz ıssız bir bir gezegen zorunluluktur devletlerin ve çizilmiş sınırların canı cehenneme
Stalin ağır taştır altında kalırsın

Türkiye'de hayat çok pahalı iphone almak için bile 3 ay çalışıyoruz.
Haftada 2 yapayım dersen, + geçmen 14 yıl sürer.

Kadınlar hakkında hiç birşey bilmiyorsun dostum.
Bildiğim kadarıyla senin radarinda da kadınlar yoktu🤔 midget ve erkek değil miydi tercihen

evlilik iyi kötü ona şu an karar veremem. herşey çok şükür yerinde gidiyor.

ama tek önerim maddi olarak ayaklarınız yere basmadıkça kesinlikle evlenmeyin

Bizim nesilde bu ekonomide iyi kötü son rahat evlenen sen Olcan galiba diye makara geçiyorlardi.

Çok değil evleneli 4.5 sene oldu 16k ya aldığım Total beyaz esyalar şuan 200-250k falan.

Kadınların beklentisi konusuna hak veriyorum ortalık servet avcısı kaynıyor malesef.

Çok yakın zamanda arkadaşımın kardeşi boşandı. Kız 30milyon almadan bosanmam dedi. Çocuk multimilyoner sorsan ne geçim derdi ne başka bişey. Evlendi hop 3-4 senede boşadı servete kondu kız.

Şanslı insanlardan olduğumu düşünüyorum ne eşimin ne ailesinin bir beklentisi yoktu ilk olarak mesleğimi ve çalışıp çalışmadığmi sormuslardi gerisi bana göre hava.

Herşeyi de Allah'a şükür kendimiz borç harç kredi vs yaptık. Ele muhtaç olmak kadar kötü bişey yok düşüncesindeyim.

Kendi halinde mütevazi bir aileyiz. 17 yıldır başımızda babamız yok. Kardeşimin evlenmeyi düşündüğü bir kız arkadaşı vardı 2 ay önce ayrıldı. Kızın söylediklerine şok olmuştuk. Babasının karşısına çıkabilmesi için en azından evi arabası olması gerekiyormuş :) Diplomatlarla tanışıyoruz sanki kıçı kırık Anadolu insanı sözde.

Geçmişimde de ciddi gibi olduğum zamanlarda karşımdaki kadına direkt durumumu yapabileceklerimi anlatır beklentilerini sorardım. Mabadi arşa çıkmış biriyse güle güle derdim. Gerek yok davul bile dengi dengine. Çünkü o kadını ne yapsan mutlu edemezsin. Hep çevresinden gördüklerinin bir üstünü isteyecek. Ev alsan ilerde ev küçük der araba alsan arabayı beğenmez marka isteyecektir.

Genç renktaslarima tavsiyem siz siz olun Servet avcilarindan uzak durun etraf kayniyor

Karşı tarafta aşağılık duygusu sezdiğin an kaçacaksın.
Karşı tarafta aşağılık duygusunu örtbas etmek için üstten görme varsa direkt kaçacaksın.
Bundan 10-15 kere yapacaksın. En sonunda bir tanesi doğru insan çıkınca evleneceksin.

Herkes evlenmeli mi? Bence evet.
Herkes çocuk yapmalı mı? Bence evet.

Zamanında yapmak gerekir mi? Zaman kavramı kime göre neye göre? İstediğin zaman yapabilirsin.

Reddedilmek, günlerce ayrılık acısı yaşamak, iyileşip tekrar denemek, zorluklara birlikte göğüs germek, vazgeçmemek… Tüm bunlara cesaretin var mı?

Geri
Üst Alt