evlenmenin çok zorlaşması

çok zor değil kabus zorluğuna geldi. bir ev parası da düğün ev dizme nişan hazırlık balayına vereceksin ama verilemiyor. nikahtan geçsek aileler savaş açıyor vazgeçirttiriyor. Nişanı attım zamanında ev parası biriktiriyorum vazgeçtim ben düşünenlere allah sabır versin.

modernliği oramı buramı açıyım bütün erkekler görsün özel diye bir şey kalmasın başka erkeklerin de ilgisini çekeyim gibi anlıyorlarsa zaten arabistandan kadın almak daha mantıklıdır tersi düşünen alagavattır böyle boynuzlu
3 kere evlenip boşandım. İkisi de denize bikinisyle girip eğleniyordu. Kusura bakmada bu alagavatlık değil. Kadınlara ağzın açık bakmazsan problem çözülür.
IDoruk'a cevap verme, birseyden anlamiyor.
Akşam ki yarışmaya gel zekalarımızı kapıştıralım Motz??
anlıyordur da troll yapıyordur ya ben biliyorum onu inşallah harbi böyle düşünmüyordur yoksa çok sorunlar yaşar karısıyla
harbi böyle düşünüyorum çokta mutluyum hayatımdan

modernliği oramı buramı açıyım bütün erkekler görsün özel diye bir şey kalmasın başka erkeklerin de ilgisini çekeyim gibi anlıyorlarsa zaten arabistandan kadın almak daha mantıklıdır tersi düşünen alagavattır böyle boynuzlu

erkeklerin cogu gavatlasmis , deyyus olmus, bizim ne dinimizde, ne töremizde, nede ahlak anlayisimizda namusunu erkeklerin önünde soymak, yada dügün adi altinda dansözlük ettirmek vardir, böleleri yunanistana göndeilmeli

geçen bi tane malla kampüs içerisinde aynı masada vakit geçirmek zorunda kaldım. 2 tane güzel giyinmiş kız gördü diyor ki unideki kızlar artık etini satıyor bana gelmez abi bunlar. kızların yanındaki çocuğa baktım bi de bu mala baktım. anlamıyor ne kadar dandik bir insan olduğunu ve bu yüzden ona kimsenin bakmadığını. neyse bir çoğunuzun yaptığı namus muhabbeti de aynı mantık tipsiz suratınıza bakmayan kızlar namussuz o kızlarla takılabilen erkekler de gavat oluyor.

birinin tipsizliğini ve elinden bir iş gelmeyişini bu söylemlerinden anlayabilirsiniz.

Yabancı biri yazmış. İmzamı atarım. Hiçbir insan kötü olarak doğmaz. Bir insanın yaşadıkları, çevresi, hayal kırıklıkları, ihanetler vs o insanı vurdumduymaz ve benmerkezci yapmaya iter. Kadınlar erkekleri şerefsiz güvenilmez olarak görüyor belki de doğrudur ama bunun kaynağına kökenine inmek lazım. Erkekler 1 günde mi öyle oldu? 20'li yaşlarında efendi güvenilir erkekleri klasik ve sıkıcı diye reddedip Berkecan'ların kucaklarında sabahlayanlar yaş 25-30 olunca bu sefer de o reddettikleri sıkıcı erkekler gibileriyle evlenmek istiyorlar çünkü yuva kurmak için güvenilir ve koruyucu birisi lazım. Bu Berkecan profilindeki erkekler ne yuva kurmasını bilir ne güven verir ne de sizi herhangi bir tehlikeden korur. Önce kendini düşünecektir çünkü alternatifi çoktur onun zaten evlenmek de istemez. Maalesef kadınlar kendi hatalarının sorumluluğunu üstlenmeyip bir de üstüne bütün erkekleri suçlarlar sanki öyle erkekler yüzünden reddedilen erkekler de şerefsizmiş gibi. Böyle davranan kadınlardan uzak durmamız lazım çünkü hayattaki hatalarının sonucunu ve sorumluluğunu üstlenmeyen özeleştiri yapmayan birisi sizi ne sevebilir ne de saygı gösterebilir.

Ben de buna benzer çok olay yaşadım. Birkaç sene önce bir kız arkadaşım vardı sevgili yapınca beni her yerden çıkarmıştı sevgilisi aldatınca tekrar beni eklemişti. Ben de haliyle posta koydum her sevgili yaptığında beni çıkaracaksın ayrılınca tekrar ekleyeceksin benle oyun oynar gibi dedim. Sonra özür diledi falan ama affetmedim engelledim. Bir insan size hata ediyorsa bundan sonra da edecektir. Maalesef kızlar 5 adım sonrasını değil 1 adım sonrasını bile düşünemiyor. Anlık bir şekilde yaşıyorlar. Hayat anlık yaşanmaz. Bazı hataların affı olmaz bedeli olur. O yüzden hiçbir kız için amguard enayi falan olmayın dostlarım. Onlar nasıl dünyaya bir kere geliyorsa biz de sonuçta 1 kere daha gelmeyeceğiz. Yaptıklarının sonuçlarını z.ke z.ke öğrenecekler ki hadlerini bilsinler hatalarından ders alsınlar.

Geri
Üst Alt