- 3 Temmuz 2012
- 137.728
- 86.671
- 5.198
Seninde işin zor be dostum.
neden dostum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seninde işin zor be dostum.
Bak @Faysal Duvardelen 4 çocuklu aile babası olarak seviyeyi baya yukarı çıkardı.neden dostum
ben zengin olsam harem kurardım dan bilzerian gibi aynı yatakta 10 farklı milletten kadınla uyurdum. kadınlar için paran varsa ahlakın karakterin çok da bi önemi yok. biriyle tanışıyorsun önce paranı soruyorlar kadınlar böyle bir millet yarın paran olmasa onlar da olmaz bunlara ahlak borcumuz mu var

Kim o şanslı eniştemiz ?Evleniyorum 1.gün
Bu mizah işini iyi yapıyonKim o şanslı eniştemiz ?
Zengin olunca ben sandım
beğendiğin 3 ünlüyü sayar mısın? Kısa açıklamalarıyla amaZengin olunca ben sandım
Ana de Armas (dünyanın en tatlı kızı olabilir yüzü çok sevimli)beğendiğin 3 ünlüyü sayar mısın? Kısa açıklamalarıyla ama
Delik deşik miAna de Armas (dünyanın en tatlı kızı olabilir yüzü çok sevimli)
Taylor Swift (at gibi hatun)
Margot Robbie (dişil enerjisi ve seksapalitesi yüksek)
ama zengin olsam bunlarla çıkmam keşfedilmemiş güzellerle çıkarım bunlar kartlaşmaya başladı delik deşik oldu
otoban olmuşlardır kanka bunlar yoksa 20-25lik halleriyle isterdimDelik deşik mi
otoban ne yav hala genisliyo diye sey mi saniyolar 18 yasinda mi bu forumda herkeskeşfedilmemiş güzel ne lan
delik deşik
otoban olmuşlardır
Mert Aslan hayatımda gördüğüm en barzo üye olabilir
kimsenin keşfetmediği bakir orman istiyorum karşim belki renkler zevkler tartışılmazkeşfedilmemiş güzel ne lan
delik deşik
otoban olmuşlardır
Mert Aslan hayatımda gördüğüm en barzo üye olabilir
Baba olamayacağım örneğin
sen benim babamsinBaba olamayacağım örneğin
sen benim babamsin