evli olup başka birine aşık olmak

Erkekler zaten fizyolojik ve genetik olarak poligamiye yatkındır. Aşk dediğimiz duygunun temelinde zaten üreme içgüdüsü yatar. Her ilişkide milyonlarca sperm üretebilen bir canlı, spermlerini en doğurgan karşı cinse bırakmak isteyecektir. Tabi bu işin fizyolojik kısmı. Psikolojik olarak çoğu erkeğin çok eşliliğe sıcak bakacağını zannetmiyorum. Bir taneyle uğraşmak başlı başına problemken kimse iki ya da üç tane kadınla ciddi bir ilişki kurmak istemez.

bir de evli erkek azgınlığı var. onu da başka bir konuda masaya yatıralım. bakın bu evli erkekler masaya yatırmak cümlesinden bile azabiliyor.

Erkekler zaten fizyolojik ve genetik olarak poligamiye yatkındır. Aşk dediğimiz duygunun temelinde zaten üreme içgüdüsü yatar. Her ilişkide milyonlarca sperm üretebilen bir canlı, spermlerini en doğurgan karşı cinse bırakmak isteyecektir. Tabi bu işin fizyolojik kısmı. Psikolojik olarak çoğu erkeğin çok eşliliğe sıcak bakacağını zannetmiyorum. Bir taneyle uğraşmak başlı başına problemken kimse iki ya da üç tane kadınla ciddi bir ilişki kurmak istemez.
Bende 1 tane var acikcasi baska 1 tane istemem. Biriyle zor basa cikiyorum. Oburuyle ugrasamam. Gerci ben yakalanirim da zaten. Benimkisi dedektif gibi.

Biriyle evli iken olmasa daha iyi tabi ama olabilir yani olmaz diye bir sey yok.

Benim aldigim bir karar degil ustat malesef :/

Kardeşim bu sözü malesef sana atmak durumundayım

Gidene söyleyecek söz yok, sevse zaten gitmezdi; ama gelenede pek sevinmemek gerek, çünkü oda başkasından geldi..

Yani şair burda demiş ki, sokarım ilişkisine yalnızlığım bana allahın en büyük lütfu imiş, evet o mutlu yalnız günlerine dönmen, senden çaldıklarını yerine koyman zor olsada yalnızlık kıymetlidir

Eşcinseli de olur, trans bireyi de. Burada ahlak satmak, ahlak bekçiliği yapmak sana mı kaldı? Sen kendini insan-ı kamil mi zannediyorsun? Boş konuşan biri varsa o da sensin şu anda. Beğenmiyorsan eğer girmezsin foruma. Önce sen git aklını başına al.[/QUOTE]

Godosluğu biraz açar mısın renkts
Kadın da aynı anda iki kişiyi sevebilir o zaman sen de aramızdaki sarışın için kardeşim modunda takılabilirsin demek lazım bu deyyusa

sanki toplumumuzda böyle durumlar çok şıkmış gibi lanse ediyorlar son 10 sene hortladı bu

ne olduysa rahmetli Kenan paşayı asmaya çalıştıkları için oldu gezi; fetö; Hendek;pyd vesaire:(

toplumu bozdular ne oldu AB’ye girebildiniz mi çatlayın patlayın ohhhh AB de kalmadı Britanya çıktı Johnson’a farage a hatim indireyim yaşasın anti globalizm

Sana ne lan? Eşcinselim ya da değilim. İyi veya kötüyüm, müslümanım veya ateistim. Sen kimsin de milletin ahlakını sorguluyorsun? Sen kimsin lan! Dön de önce aynada kendi günahlarınla yüzleş. @Hulusi Arslan

Geri
Üst Alt