Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.306
- 14.979
- 1.828
Arkadaşlar sakin olalım sorun çözüldü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KralBesim bey miiiii
şu an yüzleşiyorSana ne lan? Eşcinselim ya da değilim. İyi veya kötüyüm, müslümanım veya ateistim. Sen kimsin de milletin ahlakını sorguluyorsun? Sen kimsin lan! Dön de önce aynada kendi günahlarınla yüzleş. @Hulusi Arslan
Tuvallette yüzlesiyordurşu an yüzleşiyor
Kardeşim bu sözü malesef sana atmak durumundayım
Gidene söyleyecek söz yok, sevse zaten gitmezdi; ama gelenede pek sevinmemek gerek, çünkü oda başkasından geldi..
Yani şair burda demiş ki, sokarım ilişkisine yalnızlığım bana allahın en büyük lütfu imiş, evet o mutlu yalnız günlerine dönmen, senden çaldıklarını yerine koyman zor olsada yalnızlık kıymetlidir
Maalesef faşizm kol geziyor ama haklısın ki bilhassa gençlerinin anlamadığı zina tek başına yapılmaz ki
Resmen psikologa gittim geldim gibi olduAşk bir insana takıntılı olma durumudur, obsesif kompülsif davranış bozukluğudur.
Camının önünde sabahlayıp uyuduğum aşkım vardı, devam etti ilişkimiz ama Bir süre sonra farklı şeylere odaklanmaya başlayınca bunun aklımda büyüttüğüm bir şey olduğunu ve popo hastası birinin sürekli simetrik popoları düşünmesinden ve güzel popo görmek için aptalca işler yapmasından bir farkı olmadığını farkettim(bir arkadaşımdı bu popo manyağı ve hala minnetrarımdır kendisine, yoksa büyük bir hata yapacaktım).
İntihar psikolojisinden farkı yok aslında. Onda da kısır döngü içine girmiş düşüncelerin etkisi var.
2 kişiye aşık olma durumu ise bu yüzden onlarda ortak olan bir özelliğe takıntılı olabilirsiniz ya da sizinle ilgilenen ve fiziksel olarak hoşunuza giden herkesi takıntı haline getiriyor olabilirsiniz.
Böyle bir şey varsa önce bir psikoloğa görünmelisiniz.
Kalan her şey yalan
Geçmiş olsun
Evli erkek mi azıyor galiba bekar arkadaşFilyasyon ekibi gibi
@G. Demir KolForumda ibne mi varmış
SertannnnnnnAşk bir insana takıntılı olma durumudur, obsesif kompülsif davranış bozukluğudur.
Camının önünde sabahlayıp uyuduğum aşkım vardı, devam etti ilişkimiz ama Bir süre sonra farklı şeylere odaklanmaya başlayınca bunun aklımda büyüttüğüm bir şey olduğunu ve popo hastası birinin sürekli simetrik popoları düşünmesinden ve güzel popo görmek için aptalca işler yapmasından bir farkı olmadığını farkettim(bir arkadaşımdı bu popo manyağı ve hala minnetrarımdır kendisine, yoksa büyük bir hata yapacaktım).
İntihar psikolojisinden farkı yok aslında. Onda da kısır döngü içine girmiş düşüncelerin etkisi var.
2 kişiye aşık olma durumu ise bu yüzden onlarda ortak olan bir özelliğe takıntılı olabilirsiniz ya da sizinle ilgilenen ve fiziksel olarak hoşunuza giden herkesi takıntı haline getiriyor olabilirsiniz.
Böyle bir şey varsa önce bir psikoloğa görünmelisiniz.
Kalan her şey yalan
Geçmiş olsun
Maalesef faşizm kol geziyor ama haklısın ki bilhassa gençlerinin anlamadığı zina tek başına yapılmaz ki
yani kim bu kadınlar? Birinin karısı o yüzden hoş bir durum değil teknik olarak birçok erkek farkında değilse bile aldatılıyor o yüzden namuslu tutarlı olmak lazım ki karşındakine baskı kuracak yüzün olsun
Birlikte yattığınıza göre sen de mi ipnesin
Birlikte yattığınıza göre sen de mi ipnesin
"Insan insana muhtactir"
yalnizligin abv abi