Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.027
- 4.108
- 2.248
Böyle işlere gircekseniz bir gün mutlaka yakanlancagınızı unutmayın kadınlarda felaket bi his var biz erkekler ztn aptalız böyle konularda cabuk enseleniriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birlikte yattığınıza göre sen de mi ipnesin
@Necmi Koyuncu soz sizinBirlikte yattığınıza göre sen de mi ipnesin
İkisi de p olduğunu iddia ediyor.Kim aktif kim p
Yok valla yengene bile değilim eğer aşk diye bir şey varsa yani farklı hissederdim en yakın duygu herhalde vatan ittihat ve CimbomUstat asik oldun mu hic
-Gs haric
Aleyküm selamSelamün aleyküm.
Susmak yaratilisa tersSen niye konuşman gerektiği için konuşuyorsun
Aleyküm selam hocamSelamün aleyküm.
Aleyküm selam hocam
4 rakamı sizin için ne ifade ediyor anlatır mısınız?
Yok valla yengene bile değilim eğer aşk diye bir şey varsa yani farklı hissederdim en yakın duygu herhalde vatan ittihat ve Cimbom
ama mevzu sevgiyse sadece hiç kimseyi kendim dahil yengen kadar sevmedim
Sana burda homo diyenler oldu ahlaksiz diyenler oldu ama sen hala susuyorsun?Susmak yaratilisa ters
Ne güzel başlık oldu değil mi ikili üçlü tartışmalarİkisi de p olduğunu iddia ediyor.
Sana ipne diyorlar.Susmak yaratilisa ters
Necmi bey konuya ağır bi giriş yaptınız, godosluk tanımının cevabını tam alamadım amaKadın da aynı anda iki kişiyi sevebilir o zaman sen de aramızdaki sarışın için kardeşim modunda takılabilirsin demek lazım bu deyyusa
sanki toplumumuzda böyle durumlar çok şıkmış gibi lanse ediyorlar son 10 sene hortladı bu
ne olduysa rahmetli Kenan paşayı asmaya çalıştıkları için oldu gezi; fetö; Hendek;pyd vesaire
toplumu bozdular ne oldu AB’ye girebildiniz mi çatlayın patlayın ohhhh AB de kalmadı Britanya çıktı Johnson’a farage a hatim indireyim yaşasın anti globalizm
Tamam hocam, sizde poligamik eğilimler yok demek kitabi
3 aşağı 5 yukarı en sevdiğim rakamdır
Tamam hocam, sizde poligamik eğilimler yok demek ki
Hürmetler, cumanız şimdiden mübarek olsun
İkisi de p olduğunu iddia ediyor.
Canterburry piskoposu da gayim ama ne veriyorum ne alıyorum sorun yok diyordu üstatOlabilir. Aşık olmak günah değil ki, yada ahlaksızlık değildir. Eyleme geçmediği sürece bir çok insan platonik aşka sahiptir.