evlilik kurumu

Arkadaşlar yeni konu açmadan sizlere birşey sormak istiyorum. Sonuçta evlilik gizli ve ciddi bir kurum lütfen bana bir akıl verip yol gösterin. sadece rakam yazmanız yeterli ben anlarım inanılmaz sıkıştım...

Birliktelik süresi ve Kaç günde bir ?

mesela benim:

ortalama bu mu yani ? yoksa evliliğimde problem mi var allah rizası için yol yordam gösterin özellikte abilerim , büyüklerimi konuya etiketleyin.. @Alper Altun @Keramettin TANRIVERDİ @Levent Kolpgün

57 gün ne doruk sırf yapacak bir işin olmadığı zaman bile vakit geçirmek için sevişilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

57 gün ne doruk sırf yapacak bir işin olmadığı zaman bile vakit geçirmek için sevişilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir ara bi hatun vardı hemen hemen her gün bazen 2 günde bir olurdu. Bir gün gece elimde telefon insta da geziniyorum hatun uyuyor ulan hiyar napiyon dedim attim telefonu. Hatun uyandı oha ya yeter bari uyurken rahat bırak dedi. iyi tamam dedim. 1 dk sürmedi tamam hadi yapalım dedi. Buda böyle bir anımdır.

Bir ara bi hatun vardı hemen hemen her gün bazen 2 günde bir olurdu. Bir gün gece elimde telefon insta da geziniyorum hatun uyuyor ulan hiyar napiyon dedim attim telefonu. Hatun uyandı oha ya yeter bari uyurken rahat bırak dedi. iyi tamam dedim. 1 dk sürmedi tamam hadi yapalım dedi. Buda böyle bir anımdır.
şurayı biraz daha detaylandırabilir misin üstat felaket heyecanlandım

57 gün yazdım ama aslında 55 olabilirdi. 2 gün önce salonda tv izliyordum duşun sesi geldi. ama inanılmaz yorgundum.. saate de baktım gecenin 2 si falan

insan birşey hisseder yani o kadar yıllık erkeğim yani seks geliyor gibisinden ama yorgunum zaten kilo da var hiç gözüm kesmedi. ayak seslerini duyunca yan yatıp ağzım açık şekilde uyur numarası yaptım.

hippo-position-while-sleeping-nhcryd8urr80duux.gif

yengeniz baktı kalk yerine yat bile demedi. tv yi kapatıp gitti odadan

Evlenmeden once at gibi yasadigimi farkettim evlenin ama tabi kafa dengi biriyle

Sorunlar dertler bir sekilde cozuluyor

Evlilikte mutlulugun sirri ciftin bir takim olup , yasadigi sorunu rakip takim gibi karsisina almasi

Sorun kimden kaynaklanirsa kaynaklansin birbirini suclamadan bu sorunu nasil cozeriz diyip birlik olmak

Tabi once bunu yapabilecek yetkinlikte bir hatun bulmaniz lazim

Guzelligi cok dert etmeyin 30 dan sonra hepsi cokuyor zaten beyni olsun konusabilsin fikir uretebilsin

Hadi bye

Yaş ilerledikçe daha da uzaklaşıyorum. Daha yeni tanıştığım kadınlar bile ilk günden mevzuyu bir şekilde evliliğe getiriyor veya getirmeye çalışıyor bu durum beni acayip korkutuyor

Geri
Üst Alt