Evlilik Meselesi

Renkdas istediğimi yapiyorum kimsede karışmıyor. Ipi karsi tarafin eline baştan vermemek lazim. Veya senin serbestçe dolaşmana karismayacak birini bulman gerekiyor.
Tebrik ederim güzel bir insan bulmuşsun eş olarak.

Normal şartlarda böyle anlayışlı birini bulmak kolay değil. Şimdiye kadar hep buna ters kontrolcü kadınlara denk geldim sanırım. Bakalım hayat belki bana da benzer birisini karşıma çıkarır.

evli değilim ama her ilişkide önemli olan saygı. eşine saygı duy

Tebrik ederim güzel bir insan bulmuşsun eş olarak.

Normal şartlarda böyle anlayışlı birini bulmak kolay değil. Şimdiye kadar hep buna ters kontrolcü kadınlara denk geldim sanırım. Bakalım hayat belki bana da benzer birisini karşıma çıkarır.
Teşekkür ederim, insallah. Illa Türk olmasi gerekmiyorsa baska milletlere de yelken açılabilir. Almanyadaki Türk kadınları aşırı kıskanç ve çoğu kısıtlamaya kalkıyor karşı tarafi. Yada bana öyle geliyor olabilir. Alman hanimlarda misal o kadar kısıtlama falan yok çoğunda.

Arkadaşlar yakın süreçte evleneceğim. Tavsiyelerinizi almak isterim.
İlk önce evlenme.
Niye evlenmemen gerektiğini yazsam sana roman olur.
Şimdi sen niye evlendin diyeceksin.
Aşk insanı işte kör ediyor.
Bence aşk insanın en zayıf olduğu his, aşık bir insan aklına gelecek herşeyi yapabilir.
En baştan sana çiçekli böcekli şarkılar söyletiyor aşk, sonra uzun hava bileeeeeydiiiim diye ortalıkta geziyorsun.
Bileydiiiim diye ortalıkta dolaşmadan önce bilen birine sor derim.

evliliklerin çoğu yaşlanınca kim bakacak üzerinden oluyor
ne dersiniz
Dogrudur. Onun icin dedim ki gerektiginde kendi basinin caresine bakabilecek biri olmali. Zarif olsun ama guclu olsun. Ben esime o bana bakiyo ihtiyac oldugunda. Yasli degiliz ama sorunlarimiz var. Insanlik hali.

Öncelikle hayırlı olsun.

Her şeyden önce annenle eşini karıştırma. Onlar farklı iki insan. Annen senin için her fedakarlığı yapabilir, yüce gönüllüdür ancak hanımın aynı şeyleri yapamayabilir fazla beklentiye girme.

Evleneceğin kişinin kafasındaki rol model erkek babasıdır. Senin rol model kadının annen. Sizin evde her işi annen yapıyorsa, aynı şekilde eşinin evinde her işi babası yapıyor ve baba baskınsa büyük bir karmaşa yaşarsınız her işi karşı taraftan bekleme durumu olur dikkat et. Denge her zaman iyidir.

Mümkünse ailelerinize uzak yerlerde yaşayın faklı kentler en makbul olanı.

Eşini tanımak için annesine bak. Evin içinde annesi neyse neleri yapıyor neleri yapamıyorsa karakteri nasılsa kızı da 3 aşağı 5 yukarı öyle olur. Anasına bak kızını al demişler.

Ve en son bazıları yazmış zaten cinsellik hayat ve evlilik kurtarır. Cinsel hayatına dikkat et. Çoğu problemi başlamadan bitirir. Eşinle mutlu bir ömür dilerim.

Teşekkür ederim, insallah. Illa Türk olmasi gerekmiyorsa baska milletlere de yelken açılabilir. Almanyadaki Türk kadınları aşırı kıskanç ve çoğu kısıtlamaya kalkıyor karşı tarafi. Yada bana öyle geliyor olabilir. Alman hanimlarda misal o kadar kısıtlama falan yok çoğunda.
Zaten benimki mutlaka yabancı olmalı, Türk kriterim yok zaten. Şimdiye dek yeterince dilim yandı Almanya Türklerinden.

Benim gerçekleştireceğim evlilik mutlaka yabancı ile olmalı bunu anladım ben zaten. Annem babam da hep der zaten Can kesin yabancı ile evlenir Türk kızlarıyla geçinemez diye. Hakikaten de öyle.

Aşktan öte sevginin olması daha önemli aşk bir gün biter sevgi ve saygı her zaman kalır tabi bir taraf onu yok ederse o da kalmaz. Evlilikte en önemlisi de iki tarafından birbirine karşı her zaman zıt olmaması lazım inatlaşma arttıkça her geçen gün boşanmaya yaklaşılır ayrıca ailesi de önemli iyi insandan çok ortalığı karıştırıyorlarsa o evliliğin yürümesinin tek yolu başka şehirlerde yaşayıp iletişimi koparmaktan geçiyor.

Evlilik konusunda en merak ettiğim konuysa yeni nesil nasıl evlenecek özellikle Z kuşağının 2005 ve sonrası yeni gelen çocuklar çok asi ve özgür büyüyorlar muhtemelen 10-15 sene sonra evlilik oranları %50 civarı düşecektir.

Geri
Üst Alt