- 1 Ağustos 2009
- 45.044
- 43.701
- 4.258
Kılıbık olun önerisi nasılYav sen kilibiksin. Ne gibi bir öneri getirebilirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kılıbık olun önerisi nasılYav sen kilibiksin. Ne gibi bir öneri getirebilirsin
Tebrik ederim güzel bir insan bulmuşsun eş olarak.Renkdas istediğimi yapiyorum kimsede karışmıyor. Ipi karsi tarafin eline baştan vermemek lazim. Veya senin serbestçe dolaşmana karismayacak birini bulman gerekiyor.
Happy wife happy lifeKılıbık olun önerisi nasıl
beni sadece 1 kişi olarak görmeyiniz.Ünsaldan kurtulmak isteyenler evlenmesini tavsiye edebilir
evliliklerin çoğu yaşlanınca kim bakacak üzerinden oluyorHappy wife happy life
Teşekkür ederim, insallah. Illa Türk olmasi gerekmiyorsa baska milletlere de yelken açılabilir. Almanyadaki Türk kadınları aşırı kıskanç ve çoğu kısıtlamaya kalkıyor karşı tarafi. Yada bana öyle geliyor olabilir. Alman hanimlarda misal o kadar kısıtlama falan yok çoğunda.Tebrik ederim güzel bir insan bulmuşsun eş olarak.
Normal şartlarda böyle anlayışlı birini bulmak kolay değil. Şimdiye kadar hep buna ters kontrolcü kadınlara denk geldim sanırım. Bakalım hayat belki bana da benzer birisini karşıma çıkarır.
Alkol bütün kötülüklerin anasidirben bir alkol bağımlısıyım
benim için 1 de 2 de 3 de alkoldür
alkol için karıyı boşarım
Bu Feramuz diklenir dayak yer sonunda geri vites yaparKılıbık olun önerisi nasıl
ana gibi yar olmazAlkol bütün kötülüklerin anasidir
biz kadınımıza hürmet gösteririzBu Feramuz diklenir dayak yer sonunda geri vites yapar
Evde en son sözü hep ben söylerimana gibi yar olmaz
biz kadınımıza hürmet gösteririz
senin gibi dağ ayısı değiliyiz
iyi forumlar
İlk önce evlenme.Arkadaşlar yakın süreçte evleneceğim. Tavsiyelerinizi almak isterim.
Dogrudur. Onun icin dedim ki gerektiginde kendi basinin caresine bakabilecek biri olmali. Zarif olsun ama guclu olsun. Ben esime o bana bakiyo ihtiyac oldugunda. Yasli degiliz ama sorunlarimiz var. Insanlik hali.evliliklerin çoğu yaşlanınca kim bakacak üzerinden oluyor
ne dersiniz
Zaten benimki mutlaka yabancı olmalı, Türk kriterim yok zaten. Şimdiye dek yeterince dilim yandı Almanya Türklerinden.Teşekkür ederim, insallah. Illa Türk olmasi gerekmiyorsa baska milletlere de yelken açılabilir. Almanyadaki Türk kadınları aşırı kıskanç ve çoğu kısıtlamaya kalkıyor karşı tarafi. Yada bana öyle geliyor olabilir. Alman hanimlarda misal o kadar kısıtlama falan yok çoğunda.
Alaka?