- 26 Kasım 2012
- 184.673
- 255.500
- 5.998
bu manyak nerden cikti arkadaslarim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu manyak nerden cikti arkadaslarim
Telli baba carpar sizi
İsmail Bey'e guvenip telli babaya sallamayalım derim @İsmail EnverAnca balik tutar pis rum
admin avatarı değiş bu son uyarımİsmail Bey'e guvenip telli babaya sallamayalım derim @İsmail Enver
sana verilecek en güzel cevap sessizlik. o kadar ucuz değil. iyi forumlar selametle
adamın evi işte oraya defnediliyor bu da menkıbeye göre intihara geliyor duvağının telini bunun taşına bağlıyor sonra gelenek oluyor bugün bile millet istanbul içi göçüp rumeli kavağına gidiyor tel bağlamaya
Neden yodaya kutsal bi baglılıgınız mı mevcutadmin avatarı değiş bu son uyarım
sana verilecek en güzel cevap sessizlik. o kadar ucuz değil. iyi forumlar selametle
Geçen salladığımız bjk li üyenin yan çarı gibi herkesi blokluyor
Bir laf yaptım bloklamış
Sessizlik iyi bir cvp degil ahbab oyle olsa duzgunce tartisan adamlara musallat olup laf atmazdin selamet dileklerini kabul ederken ozlu sozumu hatirlatirm. Practice what u preach - Hc 1995
daha 22 yaşında bu sözü söyleyecek bilgeliğe ulaşman takdire şayan ustat
hyr umut gül sanıom seniNeden yodaya kutsal bi baglılıgınız mı mevcut
Merkez efendiyi bilmiyorum sümbülü de Zuhuratbaba için iyi şeyler duydum hep misal bizim memlekette beyazıd bestami vardır o da yarı gulat yarı hıristiyan derler misal bildiklerimi yazdım hepBiz de gittiydik. Sunnet cocuklarini da goturuyorlar.
Merkez Efendi, Sumbul Efendi gibileri icin ne diyorsun? Bunlarin da turbeleri var. Yani her turbesi olan evliya sayilmaz tabi ki. Aklima gelenleri soruyorum.
Saol. Agac yasken egilir
Sessizlik iyi bir cvp degil ahbab oyle olsa duzgunce tartisan adamlara musallat olup laf atmazdin selamet dileklerini kabul ederken ozlu sozumu hatirlatirm. Practice what u preach - Hc 1995