adamın evi işte oraya defnediliyor bu da menkıbeye göre intihara geliyor duvağının telini bunun taşına bağlıyor sonra gelenek oluyor bugün bile millet istanbul içi göçüp rumeli kavağına gidiyor tel bağlamaya

Biz de gittiydik. Sunnet cocuklarini da goturuyorlar.

Merkez Efendi, Sumbul Efendi gibileri icin ne diyorsun? Bunlarin da turbeleri var. Yani her turbesi olan evliya sayilmaz tabi ki. Aklima gelenleri soruyorum.

sana verilecek en güzel cevap sessizlik. o kadar ucuz değil. iyi forumlar selametle

Sessizlik iyi bir cvp degil ahbab oyle olsa duzgunce tartisan adamlara musallat olup laf atmazdin selamet dileklerini kabul ederken ozlu sozumu hatirlatirm. Practice what u preach - Hc 1995

Biz de gittiydik. Sunnet cocuklarini da goturuyorlar.

Merkez Efendi, Sumbul Efendi gibileri icin ne diyorsun? Bunlarin da turbeleri var. Yani her turbesi olan evliya sayilmaz tabi ki. Aklima gelenleri soruyorum.
Merkez efendiyi bilmiyorum sümbülü de Zuhuratbaba için iyi şeyler duydum hep misal bizim memlekette beyazıd bestami vardır o da yarı gulat yarı hıristiyan derler misal bildiklerimi yazdım hep

Yunus Emre dışında moğol istilasına direnen tek kişi yunus emredir misal tapduk Emre hacı bektaş hep işbirlikçi Mevlana’yı yazdım o hem işbirlikçi hem de...

Sessizlik iyi bir cvp degil ahbab oyle olsa duzgunce tartisan adamlara musallat olup laf atmazdin selamet dileklerini kabul ederken ozlu sozumu hatirlatirm. Practice what u preach - Hc 1995

Üstüne gitmeyin adam kültür şoku yaşıyor en mütedeyyin gözüken evliyalara sallıyor en liboş gözüken milliyetçi takılıyor adam alışmış memleketin Karagöz hacivatına ötekileştirmeyelim hemen ben Galatasaray nevresimini paylaşıp oldu mu bu dediğinden beri seviyorum @Erhan Elbir i

Geri
Üst Alt