Üstüne gitmeyin adam kültür şoku yaşıyor en mütedeyyin gözüken evliyalara sallıyor en liboş gözüken milliyetçi takılıyor adam alışmış memleketin Karagöz hacivatına ötekileştirmeyelim hemen ben Galatasaray nevresimini paylaşıp oldu mu bu dediğinden beri seviyorum @Erhan Elbir i

Tmm o zaman ben de kendini beyaz listeye aliyorum ama bjkli cikarsa sorumlusu sensin ustat

Sessizlik iyi bir cvp degil ahbab oyle olsa duzgunce tartisan adamlara musallat olup laf atmazdin selamet dileklerini kabul ederken ozlu sozumu hatirlatirm. Practice what u preach - Hc 1995

Yalan söyleme evliyalar çarpar sonra. O sözün kaynağı sen değilsin. 😁

Merkez efendiyi bilmiyorum sümbülü de Zuhuratbaba için iyi şeyler duydum hep misal bizim memlekette beyazıd bestami vardır o da yarı gulat yarı hıristiyan derler misal bildiklerimi yazdım hep

Yunus Emre dışında moğol istilasına direnen tek kişi yunus emredir misal tapduk Emre hacı bektaş hep işbirlikçi Mevlana’yı yazdım o hem işbirlikçi hem de...

Zuhurat Baba'yi unutmuşum. Oraya da cok giden oluyor.

Ukalalik etmek icin soylemiyorum da noktalama isaretlerini kullanmaya useniyor musun? Cunku bazen anlamiyorum ne demek istedigini.

Zuhurat Baba'yi unutmuşum. Oraya da cok giden oluyor.

Ukalalik etmek icin soylemiyorum da noktalama isaretlerini kullanmaya useniyor musun? Cunku bazen anlamiyorum ne demek istedigini.
Eskiden laptopla giriyordum artık kimse faks tarayıcı kullanmadığı için mecbur akıllı telefon kullanmaya başladım telefon hızıma yetişemiyor sebep o yoksa ben Türkçeye çok önem veririm

Eskiden laptopla giriyordum artık kimse faks tarayıcı kullanmadığı için mecbur akıllı telefon kullanmaya başladım telefon hızıma yetişemiyor sebep o yoksa ben Türkçeye çok önem veririm

Bilmiyorum, biraz tembellik ediyormussun gibi geldi bana ama hadi bakalim oyle olsun.

Peki Evliya Celebi adini nereden almis?

Falcaonun en kısa zamanda iyileşmesi için Telli babanın kabri tesirli ve Belhandanın sakatlanması için Somuncu babanin kabri efektif diye rivayetler dolaşıyor.

Şaka bir yana, tahkiki imâna yönelmeyip taklidi iman ile kulaktan dolma bilgilerle dinimizi yaşayan mumin kardesleri gormek cok uzucu. Ilk emri 'Oku' olan dinimizde bukadar cehalet sahibi muminleri gormek uzuntu verici

Falcaonun en kısa zamanda iyileşmesi için Telli babanın kabri tesirli ve Belhandanın sakatlanması için Somuncu babanin kabri efektif diye rivayetler dolaşıyor.

Şaka bir yana, tahkiki imâna yönelmeyip taklidi iman ile kulaktan dolma bilgilerle dinimizi yaşayan mumin kardesleri gormek cok uzucu. Ilk emri 'Oku' olan dinimizde bukadar cehalet sahibi muminleri gormek uzuntu verici

Mumin degildir onlar. Zira muminler Allah'a gonulden baglanmis, O'nun kelamindan baskasina inanmayan kisilerdir. Dolayisiyla musluman kardeslerim ya da din kardeslerim demem daha dogru olurdu diye dusunuyorum.

Mumin degildir onlar. Zira muminler Allah'a gonulden baglanmis, O'nun kelamindan baskasina inanmayan kisilerdir. Dolayisiyla musluman kardeslerim ya da din kardeslerim demem daha dogru olurdu diye dusunuyorum.

Allah ile muminin arasina girmem ustat.. Görelim Mevlam neyler, neylerse guzel eyler. Ama en buyuk sıkıntı bilmedigini bilmeyenlerle dolu olan ummet-i muslimin

Okuduk işte pozitivist bir eser tam bir inkültürasyon çalışması katoliklerin deyimiyle Protestanların ifadesiyle de contextualization misyoner işte adam üstat benim konu hakkında basılmış 2006 tarihli kitabım var bakma böyle takılıyoruz ben 20li yaşlarımın başında insanları ikna etmekten vazgeçtim olmuyor çünkü ama bu demek değil ki dile getirmeyeceğiz
Kesinlikle okumadın 6000 sayfanın kaç sayfasını okudun. Sana örnek ver nerede hıristiyan dostu olduğu yazıyor dedim cevap vermedin. Hea ben sana söyleyeyim hıristiyanlarla ilgili yerleri oku istersen. Birde utanmadan iftira atıp misyoner diyorsun. Yine söylüyorum kulaktan dolma bilgiler paylaşıyorsun. Kitap yazmanda birşey ifade etmez seni bağlar. İstersen adını söylese şu uyduruk kitabına bir göz atayım.

@İsmail Enver sana özel mesaj attim o kadar hala daha nasıl misyoner diyebiliyorsun? Yazık gerçekten yazık. Üstelik kaynaklı ispatlı.
Yav bırak hemşehrim adam yalan söyleyip duruyor. Sabahtan beri yazıyorum hiç cevap yok. Yok onunla ilgili kitap yazdım diyor o zaman hıristiyan dostu olduğunu hangi kitabının neresinde okudun söyle bizde bilelim.

Geri
Üst Alt