Evrendeki Gerçeklikler | Bilim - Din |

Cevap: Evrendeki Gerçeklikler | Bilim - Din |

Kopyala yapistir yerine varsa dusuncenizi yaziniz.

Ayrica bu kopyaladiginiz yorum mu tanriyi kanitlayacak?

Bu yorum suna benziyor;ota bak,kusa bak,cicege bak....eee?Nasil var oldu bunlar?? Cevap:Allah

Esasen bu yapilan mantik herhangi bir problemin cevabi degildir;isin kolayina kacmaktir,insanin acizligidir.

Evrim diyorum,bilim diyorum;okuyun lutfen,hepsinin cevabi var.

Daha önceki mesajımda alıntı yaptığımı belirttim. Saçma sapan cümlelerle lafı başka yerlere çekmeye çalışma. Hala soruma cevap veremiyorsun.

Ateistlerin cevaplayamadığı en büyük şey ise ben mantığımı kullanırım mantıksızlığıdır.

Adama demezler mi: "Mantığını kullanıyorsun da be adam, mantığın nasıl oluştu? İnsanlar dışında neden diğer varlıklar mantığını kullanamaz?"

Şimdi şöyle diyelim...

Misal Bir ayakkabı aldın...

Bu ayakkabının bir üreticisi var...

Ama ayakkabıyı imal eden ustayı bulmak için epey çaba harcaman gerek...

Peki Koskoca evrenin bir üreticisi olmadığını nasıl ispatlarız...???

Diyeceksin ki görmediğim bir şeye inanmam...

Beyninide göremiyorsun ama varlığını biliyorsun...

Çünkü beyini görmek için gerekli aletleri buluyorsun ve görüyorsun oda canlı olarak değil...

Vovv Burası hareketlenmiş :p

Arkadaslar saat 7 de kalkacagim,malum is var.

Hepinize iyi geceler...

Son Sorum

Diyelim ki bizim dediğimiz doğru ve senin dediklerin yanlış.Öldüğünde Allah Sana pişman mısın diye sorsa ne cevap verirsin ? Ne de olsa dini değiştirdiğinde en kötüsünü düşünmüşündür ...

Şimdi şöyle diyelim...

Misal Bir ayakkabı aldın...

Bu ayakkabının bir üreticisi var...

Ama ayakkabıyı imal eden ustayı bulmak için epey çaba harcaman gerek...

Peki Koskoca evrenin bir üreticisi olmadığını nasıl ispatlarız...???

Diyeceksin ki görmediğim bir şeye inanmam...

Beyninide göremiyorsun ama varlığını biliyorsun...

Çünkü beyini görmek için gerekli aletleri buluyorsun ve görüyorsun oda canlı olarak değil...

Beyni değil abi Aklı. En azından beynin nasıl bir şey olduğunu kafa tası açılınca görüyoruz. Ama aklın nasıl bir şey olduğunu, ruhun nasıl olduğunu bilmiyoruz.

Herseyin bir nedeni,yaraticisi oluyor da,allahin neden bir yaraticisi yok?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Evrim Tanrı'yı değil belki ama dini tersler.

Son Sorum

Diyelim ki bizim dediğimiz doğru ve senin dediklerin yanlış.Öldüğünde Allah Sana pişman mısın diye sorsa ne cevap verirsin ? Ne de olsa dini değiştirdiğinde en kötüsünü düşünmüşündür ...

Oyle bir sey olmayacak ama sizi kirmayayim,cevabimi vereyim.

Dediginiz gibi olursa,allah zaten pismanmisin diye sormayacak bana,kuranda oyle yaziyor.Yani oyle bir sansim olmayacak,direk cehennemdeyim yani.:)

Evrim Tanrı'yı değil belki ama dine terstir.

Evrim sonuçta tam olarak ispatlanmamış bir teoriden ibarettir. İçerisinde yanlış, gerçek dışı bir çok kuramlar vardır.

Dinlerde Adem inancı vardır.

Oyle bir sey olmayacak ama sizi kirmayayim,cevabimi vereyim.

Dediginiz gibi olursa,allah zaten pismanmisin diye sormayacak bana,kuranda oyle yaziyor.Yani oyle bir sansim olmayacak,direk cehennemdeyim yani.:)

Allahımız o Kadar İyi ki seni Afedebilir de.İnşallah Allah seni doğru yolla koyar Kardeşim.Ne diyim artık.İyi Geceler.;)

Evrim sonuçta tam olarak ispatlanmamış bir teoriden ibarettir. İçerisinde yanlış, gerçek dışı bir çok kuramlar vardır.

Kusura bakmada sen evrimi sadece bu resim zannediyorsun herhalde.

evolution_080103_ms.jpg

Evrim Teorisi başlığının teori kısmına takılmayınız çünkü artık bilim dünyasında Kanun literatürden kaldırılmıştır yani demek istediğim şudur ki eğer bir kuram Teori olabiliyorsa bilimsel olarak kesinliği garantilenmiştir..

Evrim Tanrı'yı değil belki ama dine terstir.

Aynen oyle.

Ki ben tanriya inanmamakla beraber,salt bir tanri inancina karsi degilim.Insanlar tanriya inanabilirler,bunun bir sakincasi yok.

Sorun dinlerde.Nerde din egemendir,orada kan durmaz,sefalet eksik olmaz,cehalet zirve yapar.

Bos konusmuyorum,bakin etrafiniza...

Su an icin son mesajim,daha sonra devam ederiz,iyi geceler.

Evrim Teorisi başlığının teori kısmına takılmayınız çünkü artık bilim dünyasında Kanun literatürden kaldırılmıştır yani demek istediğim şudur ki eğer bir kuram Teori olabiliyorsa bilimsel olarak kesinliği garantilenmiştir..

İslam dini insanoğlunun birden yaratıldığı söylemez mi? Ben mi yanlış biliyorum?

İnsanoğlu birden yaratılmamıştır...

Birden var edilen Evrendir...

Kainattır...

Geçmiştir Gelecektir...

İnsanoğlu Topraktan şekil haline getirilmiş ve sonra ruh üfürülmüştür...

Zira ALLAH bunda insanların ibret alması için ve sabretmeyi bilmeleri için böyle safha safha olarak yarattığını açıklamıştır Kur'an-ı Kerimde...

Mutlak bir gücün varlığına inanmak ile direk kör kütük din aynı şey değil..

Geri
Üst Alt