- 4 Ağustos 2009
- 83.531
- 62.163
- 5.093
Akp halletti cok sukur. Site kapandi guvendeyiz relaks.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herkesin ki yazıyo ya ne varsa..kötü ...Akp halletti cok sukur. Site kapandi guvendeyiz relaks.
Ben tıkladım ama sayfa açılmadı sonra araştırdım. Virüs olabilir diyorlar. Sitenin ismi de "thanksgiving" verdiğiniz için teşekkürler ?
Oğuz Alp Tan @oat 15 dk.15 dakika önce
Kimlik bilgisi sorgulamak için girdiğiniz https://thanksgiving.epicm.org 'da herkesin bilgisayarını ele geçirecek güçte bir virüs var.
merak ettiklerime baktım vallahi...
Bir sey olmaz yaw kim napsin bizim bilgilerimizi. Devletimiz aninda mudehale edip sorunu cozdu zaten.herkesin ki yazıyo ya ne varsa..kötü ...
Site zaten TC kimliğimden doğum tarihime, adresime bütün bilgilerimi biliyor ne yapacak virüs sokup![]()
2009 seçmen kağıtlarına ulaşmışlar. Ordan biliyorlar. Ne bilim belki virüs falan sokabilirler yani milyonlarca kişinin bilgilerini çalabiliyorlarsa onu da yaparlar.
Site zaten TC kimliğimden doğum tarihime, adresime bütün bilgilerimi biliyor ne yapacak virüs sokup![]()
keske baksaydim seninkine. Birde cep numarani cikarsaydim iyi bi tosschak gecerdimaskere cagirildiniz yarin gelmeniz gerek
Kimlik no söylerdim bakardin öyle
![]()
Telefonu bu bilgileri kullanarak bilinmeyen numaralar servisinden rahatlıkla öğrenilir zaten. Bu işin boku çıktı bilgilerde değiştirilemeyeceğine göre bakalım nasıl çare bulunacak keza dediğim gibi insanların %60'ı rahatlıkla dolandırılır bu ülkede bu bilgileri kullanılarak. Zaten her gün farklı bir dolandırıcı numarası ziyaret ediyor telefonlarımızı artık haklarımızda herşeyi biliyor olacaklar
sayfa oluyor yine