Eyvah Eyvah! Kimlik Bilgilerimiz İnternette Geziyor!

Akp halletti cok sukur. Site kapandi guvendeyiz relaks.

Ben tıkladım ama sayfa açılmadı sonra araştırdım. Virüs olabilir diyorlar. Sitenin ismi de "thanksgiving" verdiğiniz için teşekkürler ?

Oğuz Alp Tan ‏@oat 15 dk.15 dakika önce
Kimlik bilgisi sorgulamak için girdiğiniz https://thanksgiving.epicm.org 'da herkesin bilgisayarını ele geçirecek güçte bir virüs var.

Site zaten TC kimliğimden doğum tarihime, adresime bütün bilgilerimi biliyor ne yapacak virüs sokup :D

Site zaten TC kimliğimden doğum tarihime, adresime bütün bilgilerimi biliyor ne yapacak virüs sokup :D

2009 seçmen kağıtlarına ulaşmışlar. Ordan biliyorlar. Ne bilim belki virüs falan sokabilirler yani milyonlarca kişinin bilgilerini çalabiliyorlarsa onu da yaparlar.

Bu halkın en az %50-60'ı buradaki bilgileri kullanarak çok kolay dolandırılabilir son 1-2 ayda çok duyarsınız böyle dolandırma olaylarını.

Ben polisim diyene inanıyor la bizim millet :)

2009 seçmen kağıtlarına ulaşmışlar. Ordan biliyorlar. Ne bilim belki virüs falan sokabilirler yani milyonlarca kişinin bilgilerini çalabiliyorlarsa onu da yaparlar.

Dedim ya benim hakkımda herşeyi biliyorlar zaten banka şifreme, bilgilerime ulaşmalarıda çok zor değil ararlar herhangi bir bankayı bu bilgileri vererek rahatlıkla benmişim gibi öğrenebilirler :)

keske baksaydim seninkine. Birde cep numarani cikarsaydim iyi bi tosschak gecerdim :D askere cagirildiniz yarin gelmeniz gerek :D Kimlik no söylerdim bakardin öyle :(

daha bu ne ki... yarına başka bi siteden bakarız bu kimlik bilgilerine.iyce poka düştük.

Durum çok vahim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitenin ismi de "thanksgiving" verdiğiniz için teşekkürler ?

post-25645-0-47652900-1421799232.jpg

Şukran Gunu - Vikipedi

keske baksaydim seninkine. Birde cep numarani cikarsaydim iyi bi tosschak gecerdim :D askere cagirildiniz yarin gelmeniz gerek :D Kimlik no söylerdim bakardin öyle :(

Telefonu bu bilgileri kullanarak bilinmeyen numaralar servisinden rahatlıkla öğrenilir zaten. Bu işin boku çıktı bilgilerde değiştirilemeyeceğine göre bakalım nasıl çare bulunacak keza dediğim gibi insanların %60'ı rahatlıkla dolandırılır bu ülkede bu bilgileri kullanılarak. Zaten her gün farklı bir dolandırıcı numarası ziyaret ediyor telefonlarımızı artık haklarımızda herşeyi biliyor olacaklar

Telefonu bu bilgileri kullanarak bilinmeyen numaralar servisinden rahatlıkla öğrenilir zaten. Bu işin boku çıktı bilgilerde değiştirilemeyeceğine göre bakalım nasıl çare bulunacak keza dediğim gibi insanların %60'ı rahatlıkla dolandırılır bu ülkede bu bilgileri kullanılarak. Zaten her gün farklı bir dolandırıcı numarası ziyaret ediyor telefonlarımızı artık haklarımızda herşeyi biliyor olacaklar

cidden bankadaki bütün paralarinizi alabilirler. Zaten eger kimlik no varsa kolaylikla alinir. En kötü Islem numaranizi kendi adreslerine yollatirlar. Aninda ayarlarlar

bi çare bulmalı.çok sapıkça bişey bu ya.

Bu işin dalgası geçiliyor da kocasından kaçan eski eş var, birbirlerine kin besleyen insanlar var adresine kadar her şey ortada kişi rahatlıkla bulunabilir.

Bilinmeyen numaralardan numaram kolaylıkla öğrenilebilir, Bu bilgilerle benim taklidim çok kolaylıkla yapılarak bütün bilgilerime ulaştırılabilir, değiştirilebilir. Yani arayıp ben şu şu kişiyim tc kimliğim şu, bankanızda iletişim numaram şu numara görünüyor onu artık kullanmıyorum yeni iletişim numaram bu diyerek değiştirebilir bütün bilgiler kendisine gelebilir mesela.

Ulan insanların bilgilerini bile saklamayı beceremiyorsunuz. Bu bilgilerden bir şey olmaz diyorlar ya bir de ona ayar oluyorum. Lan ben telefonla arayıp bu bilgileri kullanarak bütün işlemlerimi yapabiliyorum. Eee yarın başka biri benim bilgilerimde, benim yaptığım işleri yapamaz mı hayli hayli, iletişim adreslerini de değiştirir senin ruhun duyana kadar iş işten geçer.

sayfa oluyor yine

siteye bir şey yapılamaz zaten en fazla engellenir yine girilir kapatılsa 50 tane benzer site açılır kim bilir kaç kişinin bilgisayarında bu veritabanı var. Bu işi becerenler daha doğrusu iki bilgiyi saklamayı beceremeyenler hesabını vermeli sızdıranlara ulaşılmadan önce

Geri
Üst Alt