Eyvah Eyvah! Kimlik Bilgilerimiz İnternette Geziyor!

siteye bir şey yapılamaz zaten en fazla engellenir yine girilir kapatılsa 50 tane benzer site açılır kim bilir kaç kişinin bilgisayarında bu veritabanı var. Bu işi becerenler daha doğrusu iki bilgiyi saklamayı beceremeyenler hesabını vermeli sızdıranlara ulaşılmadan önce

The hoster has pussied out and and refused to continue hosting this. Send your hate beams to "[email protected]"

kapatti

The hoster has pussied out and and refused to continue hosting this. Send your hate beams to "[email protected]"

kapatti

bende gittiğinden beri dns hatası veriyor. DNS bile girili değil bilgisayara ondan sanırım. Kapatması bir şey değiştirmez ki indiren indirmiştir zaten binlerce insana ulaştı bilgiler.

Paralel cetenin yeni oyunu bu. 3. kopru ve havaalani'na karsi Almanlar da yapmis olabilir.

bende gittiğinden beri dns hatası veriyor. DNS bile girili değil bilgisayara ondan sanırım. Kapatması bir şey değiştirmez ki indiren indirmiştir zaten binlerce insana ulaştı bilgiler.
sorun sadece bu site değil abi...bu kimlik bilgilerinin kaynağını veritabanı şeysiyle mi ne indirebilyomuşsun bilgisayara....yapabilen yapıyo,ve bütün kimlikler eline geçiyor.her haliyle poka battık.

Allah rahmet eylesin babannemin bilgilerini bile gördüm ama eşim ile ben yokum ( seçmen listesinden ötürü)

Siteyi yapan eleman redditte yayınlamış:

https://www.reddit.com/user/kasthack

Reddit hacker'ın tekinin böyle gizli bilgileri sergilemesinden sorumlu tutulup dava açılabilir gibi geliyor bana. Böyle bir durumda aslında internet suçu işlemekten dolayı bu herif reddite login yaptığı bilgiler sayesinde yakalanabilir.

Üşenmeyip üzerine gidecek birisi bu herifi yakalatır ve reddite de tazminat ödetebilir çünkü o site üzerinden paylaşılan bu bilgiler illegal bilgiler.

Yav neredeyse her sene aynı liste paylaşılır bir yerlerde. İlk defa görenlere hayret ediyorum doğrusu.

Koskoca türkiye bu duruma karsi bir sey yapamiyor :)

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Siteyi yapan eleman redditte yayınlamış:

overview for kasthack

Reddit hacker'ın tekinin böyle gizli bilgileri sergilemesinden sorumlu tutulup dava açılabilir gibi geliyor bana. Böyle bir durumda aslında internet suçu işlemekten dolayı bu herif reddite login yaptığı bilgiler sayesinde yakalanabilir.

Üşenmeyip üzerine gidecek birisi bu herifi yakalatır ve reddite de tazminat ödetebilir çünkü o site üzerinden paylaşılan bu bilgiler illegal bilgiler.
Arkadaslar, bir ricada bulunacagim, su verdigim redditteki kullanicinin postlarina gidip screenshot alabilirmisiniz rica etsem. Ben su an telefondayim bilgisayardan birisi alirsa iyi olur. Postlardan biri (r/Turkeyde olani olabilir) sanirim kaldirildi gruplarin modlarina ve redditin genel olarak adminlerine mesaj atmistim cunku moddan msj geldi kaldirdik diye ama hangisi bakamiycam simdi. Hepsi kaldirilmadan bir screenshot alabilirseniz sevinirim.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Son düzenleme:
Siteye giriliyor ve kendi bilgilerimi kolayca buldum. Bu nasıl bir rezalet lan? Hangi şerefsizin evladı sızdırdı acaba bu bilgileri?

Geri
Üst Alt