Ercan Önder
10 Numara!
- 25 Kasım 2008
- 10.354
- 1.642
- 1.778
kendimi buldum. ):
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
siteye bir şey yapılamaz zaten en fazla engellenir yine girilir kapatılsa 50 tane benzer site açılır kim bilir kaç kişinin bilgisayarında bu veritabanı var. Bu işi becerenler daha doğrusu iki bilgiyi saklamayı beceremeyenler hesabını vermeli sızdıranlara ulaşılmadan önce
daha iyi.bi çare bulup halledilmeli.The hoster has pussied out and and refused to continue hosting this. Send your hate beams to "[email protected]"
kapatti
daha iyi.bi çare bulup halledilmeli.
2009 diyolar ama ortaya dökülmeyen bişey kalmadı ki musap.battık çıkamıyoruz artık...bunlar simdi 09 secmenlerin kimliklerimiydi?
eger 15inde cikarirlarsa hepimizin kimlikleri ortaya dökülür
The hoster has pussied out and and refused to continue hosting this. Send your hate beams to "[email protected]"
kapatti
sorun sadece bu site değil abi...bu kimlik bilgilerinin kaynağını veritabanı şeysiyle mi ne indirebilyomuşsun bilgisayara....yapabilen yapıyo,ve bütün kimlikler eline geçiyor.her haliyle poka battık.bende gittiğinden beri dns hatası veriyor. DNS bile girili değil bilgisayara ondan sanırım. Kapatması bir şey değiştirmez ki indiren indirmiştir zaten binlerce insana ulaştı bilgiler.
2009 diyolar ama ortaya dökülmeyen bişey kalmadı ki musap.battık çıkamıyoruz artık...
2015'de çalınmıştı değil mi![]()
Arkadaslar, bir ricada bulunacagim, su verdigim redditteki kullanicinin postlarina gidip screenshot alabilirmisiniz rica etsem. Ben su an telefondayim bilgisayardan birisi alirsa iyi olur. Postlardan biri (r/Turkeyde olani olabilir) sanirim kaldirildi gruplarin modlarina ve redditin genel olarak adminlerine mesaj atmistim cunku moddan msj geldi kaldirdik diye ama hangisi bakamiycam simdi. Hepsi kaldirilmadan bir screenshot alabilirseniz sevinirim.Siteyi yapan eleman redditte yayınlamış:
overview for kasthack
Reddit hacker'ın tekinin böyle gizli bilgileri sergilemesinden sorumlu tutulup dava açılabilir gibi geliyor bana. Böyle bir durumda aslında internet suçu işlemekten dolayı bu herif reddite login yaptığı bilgiler sayesinde yakalanabilir.
Üşenmeyip üzerine gidecek birisi bu herifi yakalatır ve reddite de tazminat ödetebilir çünkü o site üzerinden paylaşılan bu bilgiler illegal bilgiler.