Eyvah Eyvah! Kimlik Bilgilerimiz İnternette Geziyor!

benim adımı soyadımı girenler like :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yine bir liste ve yine ben yokum şerefszler

Sonda kullandım ondan öncekinde kullanmadım

Muhtemelen ondan yok 2009 bilgileri bu

Yine de riskli tabi ama banka hesaplarından vs. endişe edenler varsa o işler o kadar kolay değil. Kart bilgileri vs. bir çok güvenlik tedbiri var.

O ironiydi zaten hala bilgilere ulaşılıyor ve bu bilgiler uzunca bir dönem kullanılabilir yani eskiyen bir şey değil insanın her dönem kullandığı bilgiler ve değiştirilmesi mümkün olmayan bilgiler.

Yasin simsek var mı

Herkesin Tc kimlik numarasi ortalikta geziyor. Komedi resmen. :)

Kanlısı olan adamlar sıctı

Sitenin virüs yaydığını söyleyen haberler cıktı. Dikkatli olun derim.
Onun haricinde konuya gelirsek, normal sartlarda bilgileri sızdıran kurum veyahut hataya sebep olan kişiye dava açıp deli paralar alabilmek mümkünken normal bir hukuk devletinde. Bizim ülkede bu namümkündür.
7 sülale bilgileri internet üzerinde ciddi açıktır bu.

Muhtemelen ondan yok 2009 bilgileri bu

O ironiydi zaten hala bilgilere ulaşılıyor ve bu bilgiler uzunca bir dönem kullanılabilir yani eskiyen bir şey değil insanın her dönem kullandığı bilgiler ve değiştirilmesi mümkün olmayan bilgiler.

Bir de konunun paylaşılmasıyla insanların bilinçlenmesi bir yana, kötü niyetli insanların eline geçerse o zaman sıkıntı...

Neyse gün içerisinde bir kaç yere konuyla alakalı sıkıntıyı dile getirecek bir kaç yazı göndericem. Umarım en kısa sürede bir şeyler yapılır.

Yeni Şafak olayı ruslara bağlamış tebrikler, bir de paralel derseniz mağduru bile oynayabilirsiniz.

Bir de konunun paylaşılmasıyla insanların bilinçlenmesi bir yana, kötü niyetli insanların eline geçerse o zaman sıkıntı...

Neyse gün içerisinde bir kaç yere konuyla alakalı sıkıntıyı dile getirecek bir kaç yazı göndericem. Umarım en kısa sürede bir şeyler yapılır.

Bence insanlara girmeyin etmeyinden ziyade ya da bir şey olmaz yahu demekten ziyade konu ile ilgili bilgilendirmek gerekiyor. Milyonlarca insan var son zamanlarda banka telefon numaraları da karışmaya başladı geçen haberlerde okumuştum. Banka adıyla arıyorlar bir hattan ve bütün bilgileri verdikten sonra hesap bilgilerini alıyorlar daha sonra bütün parasını çekmişler kadının.

Bu en kolay yöntem isterlerse senle iletişim kurmadan bile yapabilirler o yüzden öncelik insanları bilgilendirmek bilgilerini paylaşmamayı öğretmek, sonra bence ismi çıkan herkesin yasal yollara başvurması lazım. Fatih Akca 'nın dediği gibi normalde tazminat davası açarsın ve çatır çatır alırsın ama işte bizim memlekette sökmüyor.

İos a virüs bulaşmaz demi

Geri
Üst Alt