Cevap: Ezel

Bu bölümdeki olaylar da yine tefo-temmuz etrafında gelişecekse sıkar artık.

Ayakta uyuyon herhalde Hakki, tabi var.

Ya ben anlamadim simdi dizi'yi, 3 hafta sonrasindan mi devam ediyorlar? Yoksa 3 hafta icinde neler olup bitti onu mu gosteriyorlar?

Dizi'nin basinda sadece "Guzel gunlerdi" yaziyordu o kadar. Tamam Tefo vuruluyordu fragmanda falan ama 3 hafta sonrasindan devam edip mi vuruluyor onu anlamadim ben. Eger oyle ölecekse tamamen sacmaliktir bu ...

İlk Başlarda izlerdim taki cıvıyana kadar sonradan bıraktım izlemeyi

Tefo hersey'i duzeltecem diye b.ku b.kuna ölecek bu bolumde. Ah beh :(

Tefo'nun hikayesi, sadece kardeşini öldürdüğünü biliyorduk töre gereği. Şimdi olayın ayrıntısı.

Bu hafta ki bölümde, süpriz konuk, sitemiz üyelerinden Ahmet Özgün Güven arkadaşımızın başarılı performansı için, tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. :tiphat:

Onu bunu gecin, Tefo'nun gidisi beni ciddigi anlamda uzuyor ya.

Umarim ölmez ya, ne bilim bisey uydursunlar ama öldürmesinler Tefo'yu.

Son anda yine hastaneye yetissin falan birseyler olsun iste :S

Dizinin en sağlam karakteriydi belki de, anılarımız arasında yer alacak Tefo.

Hayatimda boyle sacma sapan bi senaryo gormedim, bu yapimcilarin icine edim.

Allah sizi bildigi gibi yapsin ulan, boylesine bi dizi'yi bile berbat edebildiniz ya harbiden helal olsun.

Ulan bari ADAM gibi oldurseydiniz Tefo'yu. Sinirlerim fena halde bozuldu, sove sove bir oldum. Ulan Tefo olurmuydu be olurmuydu be ?!

Sizin yapacaginiz dizi surda dursun, amatorlerden betersiniz. Fena halde uzgun ve sinirliyim ! :'(

Mal mal birakirsaniz herseferinde su Temmuz'u olacagi bu.

Tefo unutulmayacaksin reyiz :sad007:

Hayatimda boyle sacma sapan bi senaryo gormedim, bu yapimcilarin icine edim.

Allah sizi bildigi gibi yapsin ulan, boylesine bi dizi'yi bile berbat edebildiniz ya harbiden helal olsun.

Ulan bari ADAM gibi oldurseydiniz Tefo'yu. Sinirlerim fena halde bozuldu, sove sove bir oldum. Ulan Tefo olurmuydu be olurmuydu be ?!

Sizin yapacaginiz dizi surda dursun, amatorlerden betersiniz. Fena halde uzgun ve sinirliyim ! :'(

Izleyiciyi bu derece sinirlendirip, üzdüyseler gercekten islerini basardilar demektir. :)

Bu arada yok böyle bir dizi yahu, bu diziyi elestirirsek basimiza tas yagar. Türkiye'nin gelmis gecmis en iyi dizisi. Elestirilecek tabi ki ama daha iyisi olana kadar en iyisi bu. :)

Ezel harika bi dizi tabiki Gokhan, islerini cok iyi basardilar hemde.

Bu dizi yuzunden manitaya bile kizdim. Tefo'yu cok ozleyecegim, Dayi olurken bile bu kadar uzulmedim ben ya :'(

Birde ciddi ciddi 'yer gök ask' 'arka sokaklar' dizisini izleyenler var yahu :asd:

Geri
Üst Alt