Cevap: Ezel

Yalnız Ezel bi ara fena dağıttı, çok sıkıcı ilerliyordu hatta ilerlemiyordu.

Bölümler yerinde sayıyordu, arada bi çok güzel bölüm oluyordu ama o da arada bir.

Bu sezon bitirecek olmaları bence çok iyi oldu, tadında bırakacaklar.

Şuan her bölüm final gibi..

Bir bölüm kaçırdım bu ne övgü arkadaş. Yarın izlerim diyordum ama dayanamadım. Başlayayım bari.

Gelmis geçmis en iyi Türk dizilerinden biri :016::016:

Eysan intihar edecek bence

3 bölüm önce Jetten inen Ezel, bir kızla buluşuyordu sahilde. Ancak telefon geldi Ezele ve konu farklı yere çevirildi. Aynı kız, dün geceki bölümde Eyşan ve Kenan'ın nikah şahitleri arasındaydı.. Kafamı kemiriyor, kim bu kız? Ezel neden onunla görüştü? Bence bunu işlemeyi unuttular...

Harika bir bolumdu, gercekten superdi. Ama simdi Kenan'da olmusken daha ne gibi senaryolar uyduracaklar merak ediyorum. Dun tam anlamiyla Final havasi vardi dizi'de. Bakalim cok merak ediyorum onumuzdeki bolumu, aklima birsey geliyor o da Cengiz'in Ezel ile Eysan'in kavusmasina dayanamayip bu ikiliyi vurmasidir. Boyle birsey olabilir ama olursa da iyi olmaz, bari bu sefer mutlu sonla bitsin dizi.

Finallerim var izleyemedim, müthiş bölüm olmuş diyor herkes vay arkadaş, spoiler yemeyelim diye yazılanları da okuyamıyorum uplayıp durmayın lan şu konuyu. :p

Ezel bozmuştu beyler,çok bozmuştu.Önünü alamamıştık,bi yerde durur dedik nihayet son bölümlerde durdu.Artık iyi.Şükela bi bölümdü.

Ezel artık yanlız:Z18: ama olsun,1-2 bölüm sonra final yaparlar zaten

Bide bakiyosun Kenan'in patronu cikiyor ortaya, birde gel onla ugras haha :D

[video=youtube;u9T9dnSPY50]https://www.youtube.com/watch?v=u9T9dnSPY50&feature=channel_video_title[/video]

Son bölümü yeni izledim, böyle bir bölüm yok, böyle bir senaryo yok, tek kelimeyle mükemmel olmuş.

Hay öpem eyşanınızı yahu.Ne gerzek bir bölümdü.

Ezel bozdu yahu çok bozzdu,önünü alamadık.

dizinin sonlarina geldigi belli.Bu bolum pek iyi degildi.

Geri
Üst Alt