Cevap: Ezel

Yav Necati niye anlattin ki simdi valla hic aklima gelmemisti ve cok iyi Senaryo. :D

Ama Ezel niye o kadar agladi, debelendi o zaman. :o

Daha inandirici olsun diye numara yapiyordur. :asd: Bakalim gercekten ne olacak son bölümde. InsAllah herkesi ters köse yapacak süper bir final izleriz. :D

vay arkadaş,millet harbi oturup dizi izliyor.bi de gelmiş dedikodu yapıyorlar.kısır günleriniz de var mı sizin?

Ne alaka be?

Gerci bi yandan haklisin. Dizinin ismi Ezel'i duyunca aklima hemen Ask, Romantizm konulari geliyordu ve izlemek istemiyordum.

Ama bu dizi öyle böyle bir dizi degil. Lost, Prison Break gibi dünyanin en iyi dizilerini izledim, ve Ezel en az onlarin kalitesinde bence.

Ezel'e dayı profilini damgalamaya çalışıp döngü muhabbeti falan yapmazlar umarım ama bildiğim bir şey varsa son bölümde ucu açık olan çok şey vardı. Ezel'in üzerine atılan suçlar saçmalık. Cengiz için herşey çok ama çok kolaydı, bu kadar kolay olmamalı. Ezel'in planı olduğunu da çok düşündüm ama Eyşan'ın ölümü de Ezel'in planı olmamalı, Ezel karakterine yakışmaz bu, Eyşan ölmemiş olabilir mi bir de o nokta var. Bakalım, bekleyelim görelim.

Bu kadar basit değil kesinlikle, büyük ihtimalle herkese ters köşe olacak.

Ezel'e dayı profilini damgalamaya çalışıp döngü muhabbeti falan yapmazlar umarım ama bildiğim bir şey varsa son bölümde ucu açık olan çok şey vardı. Ezel'in üzerine atılan suçlar saçmalık. Cengiz için herşey çok ama çok kolaydı, bu kadar kolay olmamalı. Ezel'in planı olduğunu da çok düşündüm ama Eyşan'ın ölümü de Ezel'in planı olmamalı, Ezel karakterine yakışmaz bu, Eyşan ölmemiş olabilir mi bir de o nokta var. Bakalım, bekleyelim görelim.

Bence de Ezel yapmaz öyle bir sey.

Cengiz kadar şerefsizini göremedim bu kadar olunur. Bu dizi burada biterse yazacakları senaryonun içine edeyim ben. Haftaya ters köşe bekliyorum, Ezel'in de her zaman olduğu gibi bir planı olmalı, Cengiz ne olursa olsun gebermeli bu işi de Ali Reis yaparsa manidar olur.

Ayrıca şu da var, suçun Ezel'e atılması çok SAÇMA, ulan tecavüz edildiğini hemen neye dayanarak anladılar ? Bıçağı kullanmış diyorlar, parmak izi illaki olacak nasıl eminsiniz lan onun kullandığından. Onu da geçtim bu adamın o saatte orada olmadığını anlayabilmek çok mu ZOR ? Eğer suç Ezel'de kalırsa da aşırı saçma olacak. Umarım bütün olanların mantıklı bir açıklaması vardır.

O değilde Eyşan'ın ölümü de dahil hepsi Ezel'in planı çıkarsa artık ne desem boş.
Cengiz ezel çıkarken evin arka tarafında saklanıyordu galiba,parmak izi bırakmamak için bıçağı eldivenle tuttuğunu gösterdiler zaten.Tecavüz edildiğini nerden anladılar,orası saçma işte.

Bütün herşeyi Bade planlamış meğerse.

Kendini asmalık bi final olur.

Belki oradaki polisler gerçek polis değildir.

Cengiz korumaların hepsini yolladım diyordu, gidin polis kostümü giyip gelin demiştir.

Ezel üzülsün diye kandırıyorlardır belki de.

Ayık olun gençler, hepsi Ezel'in planı. 62. bölümde, ezel cengiz'e ''Dayımı öldürdünüz, ben de teker teker hepinizi öldürecem'' demişti. Sırada cengiz var.

Cengiz ezel çıkarken evin arka tarafında saklanıyordu galiba,parmak izi bırakmamak için bıçağı eldivenle tuttuğunu gösterdiler zaten.Tecavüz edildiğini nerden anladılar,orası saçma işte.

Yahu onun bıçağı diye o mu işledi illa cinayeti ? Böyle bir saçmalık olabilir mi ? Onu geçtim Can da oradaydı, onun şahitliği bile yeter.

Neyse ki Ezel de şu dizi bitmeden sevdanın son vuruşunu gerçekleştirip üstündeki ölü toprağını attı.

Şu fragmanda mezar taşını hazırlayan adamın kim olduğunu da merak ediyorum, o adam da umulmadık birisi çıkabilir.

Mezar taşındaki söz Ramiz Dayı'nın repliklerinden ;

Oysa herkes öldürür sevdiğini, kulak verin bu dediklerime. Kimi bir bakışıyla yapar bunu, kimi dalkavukça sözlerle. Korkaklar öpücük ile öldürür, yürekliler kılıç darbeleriyle. Kimi gençken öldürür sevdiğini, kimi yaşlıyken. Şehvetli ellerle boğar kimi, kimi altından ellerle. Merhametli kişi bıcak kullanır. Çünkü bıçakla ölen çabuk soğur. Kimi yeterince sevmez, kimi fazla sever, kimi satar, kimi satın alır. Kimi gözyaşı döker öldürürken, kimi kılı kıpırdamadan. Çünkü herkes öldürür sevdiğini ama herkes öldürdü diye ölmez...

Şu fragmanda mezar taşını hazırlayan adamın kim olduğunu da merak ediyorum, o adam da umulmadık birisi çıkabilir.

Oysa herkes öldürür sevdiğini, kulak verin bu dediklerime. Kimi bir bakışıyla yapar bunu, kimi dalkavukça sözlerle. Korkaklar öpücük ile öldürür, yürekliler kılıç darbeleriyle. Kimi gençken öldürür sevdiğini, kimi yaşlıyken. Şehvetli ellerle boğar kimi, kimi altından ellerle. Merhametli kişi bıcak kullanır. Çünkü bıçakla ölen çabuk soğur. Kimi yeterince sevmez, kimi fazla sever, kimi satar, kimi satın alır. Kimi gözyaşı döker öldürürken, kimi kılı kıpırdamadan. Çünkü herkes öldürür sevdiğini ama herkes öldürdü diye ölmez...

Babası değil miydi yahu o adam? Ben Mümtaz Amca sandım onu.

Oscar Wilde da güzel yazmış ama Tuncel Kurtiz de ne okuyordu be.

Adam resmen spoiler verdi beyler

Geri
Üst Alt