Cevap: Ezel

Valla bende.öyle çok dizi bağımlısı değilim de,şans eseri denk geldi.

Türkiye'de daha önce bu kadar kaliteli bir yapım olmamıştı.

(Kurtlar vadisini izlemediğim için bilmiyorum onu.:))

Çemberimde Gül Oya'yı izledikten sonra "Yok daha bunun üzerine dizifilm yapamazlar." derdim. Yanılmışım... Son yılların en kaliteli, en mükemmel dizisi Ezel. Kurgusu, sözleri, oyuncu kadrosu, müzikleri ve özellikle arabaları ile oldukça iddialı, dizi piyasasının zirvesinde olan bir yapım. Ki sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum :)

Hele Kenan İmirzalıoğlu'nun arabası.. O nedir öyle arkadaş?

Chrysler olması lazım.:)

Aynen Araclar fena Maserati diyorlar herhalde İmirzalıoglunun kullandıgı araca ama cok uzun aga:D

Dayı 70'li yıllarda Kumarhane sahipliği yapıyordu yanılmıyorsam; dizinin konusu buydu yani.

"Ne bu şimdi? İyi polis, kötü polis,(Ali'ye bakarak) çirkin polis mi?"

(Yarılınır:D)

Bence Dayı Ezel'in oğlu.

aklı oyunlarının bu kadar iyi işlendigi başka bi dizi izlemedim.helal olsun.

İmkansız ve alakasız :). Flashbacklerde niye o zaman adam dayıya bir çocuk buldum şöyledir böyledir felan dedi, dayı görünce yeni görüyormuş gibi gördü sonra intikam olayları felan yanına aldı Ömer'i.

Burada oğlum demesinin tek sebebi var;

Ömer'i Ezel yapan o. Kendi için kullanmayı da hedeflese herşeyi ona o öğretti. Yüzünü değiştirtti, adamı zengin yaptı, hayatta herşeyi Ramiz dayı öğretti. Bir babadan fazlasını yaptı. Onu hayatta tuttu. En çok istediği ve imkansız gördüğü şeyi yaptı ona. Bu yüzden oğlum diyor. Manevi oğlum hesabı gibi yani...

İmkansız ve alakasız :). Flashbacklerde niye o zaman adam dayıya bir çocuk buldum şöyledir böyledir felan dedi, dayı görünce yeni görüyormuş gibi gördü sonra intikam olayları felan yanına aldı Ömer'i.

Burada oğlum demesinin tek sebebi var;

Ömer'i Ezel yapan o. Kendi için kullanmayı da hedeflese herşeyi ona o öğretti. Yüzünü değiştirtti, adamı zengin yaptı, hayatta herşeyi Ramiz dayı öğretti. Bir babadan fazlasını yaptı. Onu hayatta tuttu. En çok istediği ve imkansız gördüğü şeyi yaptı ona. Bu yüzden oğlum diyor. Manevi oğlum hesabı gibi yani...

Tekrar oku yazdıklarımı Cem.

"Dayı Ezel'in oğlu" yazdım ben:)

Çocuk 1996'da Total 90 futbol topunu sektiriyordu. :D

Dizi Arka Sıradakiler gibi oldu.

O kadar çok karakter var ki

her bölüm bir karakter üzerinden sernaryo yazılıp oynanıyor.

Geçen bölüm dayının kızıydı tema, bu bölüm ise Mert.

belli bu mert de abisine cekmis ömere kus beyinli anlayamadi hala ezel in abisi oldugunu

Yabancı diziler gibi yapıyorlar işte her bölüm birinin hikayesinden gidiyor..son bölümde çok güzeldi..

son bölüm çok güzeldi yine ama mert öğrenseydi abisi oldugunu dizi çok farklı yere gidebilirdi böyle olması daha iyi oldu.

Bu arada üstada da selam çaktılar son bölümde

Ömer: "Çocuk Del Piero gibi oynasa yine almayacaksın değil mi takıma?"

Geri
Üst Alt