- 18 Temmuz 2009
- 81.811
- 238.855
- 5.093
%40 vergide çok sayılmaz.Italya'da yeni yabancilar icin vergi türkiyeden düsük. O rakam brüt olsa bile iyi ve bizim veremeyecegimiz para. Italya'da tek 21,5% vergiye gidiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%40 vergide çok sayılmaz.Italya'da yeni yabancilar icin vergi türkiyeden düsük. O rakam brüt olsa bile iyi ve bizim veremeyecegimiz para. Italya'da tek 21,5% vergiye gidiyor.
ekibimiz bu halde olunca mecburArtık taraftarda da maaş bilinci olusmasi çok güzel .3 sene önce 3 milyon verseler garipsemezdik ulan premier ligden bedava as oyuncu alıyoruz boru mu derdik
Serie A'yı tekrardan canlandırma peşindeler.Italya'da yeni yabancilar icin vergi türkiyeden düsük. O rakam brüt olsa bile iyi ve bizim veremeyecegimiz para. Italya'da tek 21,5% vergiye gidiyor.
bek olarak almıyoruz bunu-benceYillardir bek oyuncularinda istikrar yakalayamiyoruz. Aldiklarimiz maksimum iki sene verimli oluyor. Hatta genelde ilk senesinde iyi olup ikinci senesinde direkt düsüse geciyorlar sonrasinda da tüy dikiyorlar.
Eboue ilk senesinde müthisti, Mariano ilk senesinde müthisti ama ikinci sezonlarindan itibaren ikisi de direkt düsüse gectiler. Özellikle sol bekte bu kadarini bulamiyoruz bile.
Artık taraftarda da maaş bilinci olusmasi çok güzel .3 sene önce 3 milyon verseler garipsemezdik ulan premier ligden bedava as oyuncu alıyoruz boru mu derdik
Bilinç falan yok yav
Feghouli ile Falcao'nun maaşına laf atıp, üstüne Marcao'ya 2 verilsin, Muslera'ya 2.5 çok iyi diyenler falan var.
Ne zamanki 1 milyon euro bile fazla olarak görülür, o zaman bilinç oluşmuş demektir.
bek olarak almıyoruz bunu-bence
herif de artık bek oynamak istemiyormuş
Ben bu herifi fazla izlemedim o yüzden pek birsey diyemem.
Kanat icin yeterli mi, beklentilerimizi karsilar mi.
bielsa yüzünden körelmemişse iş yapar bence ama beklentiyi iyi ayarlamak lazım
göz kırpmamışsın reis o yüzden gelme ihtimali var diye yorumladımAlioski Turkiye'ye gelmeye sicak bakmiyor
göz kırpmamışsın reis o yüzden gelme ihtimali var diye yorumladım