# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Bu adam 4-3-3 e uygundur ne alakası var adam defans diyenler olabilir kısa bir açıklama getireyim:Bu sistemde en büyük etkenlerden biri defanstan pasla düzgün çıkabilme ayak tekniği yüksek oyunculara sahip olabilmedir bizim defansımız aşırı düz topla çıkarken sorunlar yaşarız geri dönüşlerde de ileride 3 adam kalacağı için sorunlar yaşarız bunun için defansın ortasında topla iyi çıkabilen bir adam lazım.Bunu iyi uygulayabilecek bir oyuncu diye düşünüyorum.

Aynen katılıyorum renktaş. Rakibi ıssıran takım değiliz. Topun sürekli bizde olması gerekir. Düz toplarla çıkmak yerine defanstan atak başlatmak gerekir. Zaten şuan en zayıf bölgemiz defansımız böyle bir oyuncu gelirse elimizi ensemize atıp keyfini çıkarırız..

Coloccini'yi de alalim, bitirelim bu isi :)

Gözümüz doymuyor, simdide defans istiyoruz :o)

Bu kadroyu bi stoper yüzünden yakmamak için alınması gerekiyor.

bence nell daha mantıklı transfer olur

Collocini, Neil, Cacares... Bakıyorum Elano transferinden sonra Transfer forumunda başa oynayan isimler defans oyuncuları olmuş. Bu da forumumuzun da transferde akılcılığa yaklaştığının güzel bir göstergesi olabilir :)

Umarım bugün ciddi ciddi atıyorum Ronaldinho tartışması olsa birileri hala "ooo, hemen alalım, müthiş olur, coşarız" yorumları yapmaz :)

Arka arkaya iki mesaj olacak ama tamamen ayrı bir konu olduğu için yazıyorum, Collocini'nin bonservisi elinde değil miydi? Ben yanlış mı hatırlıyorum? Değilse hangi takımda?

bence yabancı defans kesinlikle olacak Haldun ÜSTÜNEL EN AZ bi yabancı traansfer edeceğiz dedi çünki ;) lucas neill le görüştüklerine göre onlarda defans ın eksikliğinin farkında ve birini almaya çalışıyorlar demekki defansa ;) neill olur yada başkası olur;)

Arka arkaya iki mesaj olacak ama tamamen ayrı bir konu olduğu için yazıyorum, Collocini'nin bonservisi elinde değil miydi? Ben yanlış mı hatırlıyorum? Değilse hangi takımda?

bonservisi elinde değil.newcastle'da

delinin biri (fotomaç) kuyuya bir taş attı 40 akıllı çıkaramadı :)

collocciniyi almayız.Alamayız değil almayız dedim bakın.

Çünkü Galatasaray alamaz deyince g*t ediyor haldun üstünel :D

ben bunu elano transferinde yaşadım :D

daha da transfere karışmıyorum , hangi isimler gündemdeyse hepsinin gelme ihtimali vardır diyorum ve çekiliyorum :D

coloccini gel olum su takıma new los galacticos:GOOL:

bence yabancı defans kesinlikle olacak Haldun ÜSTÜNEL EN AZ bi yabancı traansfer edeceğiz dedi çünki ;) lucas neill le görüştüklerine göre onlarda defans ın eksikliğinin farkında ve birini almaya çalışıyorlar demekki defansa ;) neill olur yada başkası olur;)

Zaten yabancı içi tek kontenjan kaldı şu an kadroda 7 yabancı var :D Lincoln ve Carrusca hariç tabi.

bence gelebilir durumu neil e bağlı gibi sanki çünki lig tv de coloccini galatasaray da diye haber yapmışlardı kesin bir şekilde. daha önceden bizde transferlerimizi önceden yapıp sonradan açıkladığımızı hesaba alırsak neden olmasınn...

Yabancılardan oynayacakları sayarsak, Leo - Elano - Keita - Baros. Keita ve Kewell değişmeli oynar. Bunlara ek olarak Linderoth oynasa eder 5 yabancı. Bir de defansa gelirse 6 yabancı ile sahaya çıkarız. Sorun yok demektir. Tüm yabancılarımızı aynı anda sahaya sürecez diye birşey yok.

Yabancılardan oynayacakları sayarsak, Leo - Elano - Keita - Baros. Keita ve Kewell değişmeli oynar. Bunlara ek olarak Linderoth oynasa eder 5 yabancı. Bir de defansa gelirse 6 yabancı ile sahaya çıkarız. Sorun yok demektir. Tüm yabancılarımızı aynı anda sahaya sürecez diye birşey yok.

haklısın renktaş ama gerçekten çok yıldız oluncada çok sorun çıkıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt