Gökhan Kilic
Sarı Üye
- 28 Haziran 2009
- 682
- 0
- 1.286
Cevap: # Fabricio Coloccini
Coloccini veya Mensah mütis olur
Coloccini veya Mensah mütis olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam 4-3-3 e uygundur ne alakası var adam defans diyenler olabilir kısa bir açıklama getireyim:Bu sistemde en büyük etkenlerden biri defanstan pasla düzgün çıkabilme ayak tekniği yüksek oyunculara sahip olabilmedir bizim defansımız aşırı düz topla çıkarken sorunlar yaşarız geri dönüşlerde de ileride 3 adam kalacağı için sorunlar yaşarız bunun için defansın ortasında topla iyi çıkabilen bir adam lazım.Bunu iyi uygulayabilecek bir oyuncu diye düşünüyorum.
Bu adamıda aldıkmı işlem tamamdır derim ben![]()
Arka arkaya iki mesaj olacak ama tamamen ayrı bir konu olduğu için yazıyorum, Collocini'nin bonservisi elinde değil miydi? Ben yanlış mı hatırlıyorum? Değilse hangi takımda?
bence yabancı defans kesinlikle olacak Haldun ÜSTÜNEL EN AZ bi yabancı traansfer edeceğiz dedi çünkilucas neill le görüştüklerine göre onlarda defans ın eksikliğinin farkında ve birini almaya çalışıyorlar demekki defansa
neill olur yada başkası olur
![]()
Zaten yabancı içi tek kontenjan kaldı şu an kadroda 7 yabancı varLincoln ve Carrusca hariç tabi.
Yabancılardan oynayacakları sayarsak, Leo - Elano - Keita - Baros. Keita ve Kewell değişmeli oynar. Bunlara ek olarak Linderoth oynasa eder 5 yabancı. Bir de defansa gelirse 6 yabancı ile sahaya çıkarız. Sorun yok demektir. Tüm yabancılarımızı aynı anda sahaya sürecez diye birşey yok.