# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

-ki bizim geleneksel kart ve sakatlık olayını biliyorsunuz.

Ben ligin ortasında hem keita, hem kewell, hem baros'un aynanda oynayabileceğini hiç sanmıyorum.:D

Biri kesin sakat olur.:D

Allah'ın emri.:D

Defansa takviye yapsak fena olmaz ama artık bizdeki yabancı oyunculardan birkaçını göndermeden başka bir yabancı oyuncu alamayız!

Defansa takviye yapsak fena olmaz ama artık bizdeki yabancı oyunculardan birkaçını göndermeden başka bir yabancı oyuncu alamayız!

niye alamıyoruz onu anlamadım yabancı sayımız 7 bir defans gelirse 8 olucak linderoth ve nonda yedek kalıcağına göre 6 yabancı rahat rahat oynar...

Coloccini yi de alırsak ben başka bişey istemem şahsen:D Daha ne olsun ki:D

coloccini ile birlikte nonda nın yerinede iyi bi forvet alsak çok şeymi istemiş olurum acaba:):)

Coloccini diyen arkadaşlar bende adamı istiyordum Arjantin Milli oyuncusu nede olsa filan diyordum Newcastle şehrinden bir arkadaşımla konuştum ve Coloccini'yi taraftarın sevmediğini söyledi sanırım orda iyi performans sergilememiş yani çok iyi defanslar var illaki adı için alınmamalıdır ki birde İngilterede oldugu icin fiyatı yüksektir sanırım

Coloccini'yi bırakıp Zaccardo veya Khalid gibi birisini alırsak yazık olur valla. Gelsin artık bu adam. Defansa bakınca Gökhan Servet ikilisini görüp korkacağımıza, Coloccini Servet ikilisini görüp içimizin rahat etmesini tercih ederim :D

Arkadaslar forumlara baktim Coloccini vasat bi oyuncu diyor Newcastle taraftarlari.

Coloccini gel be oglum kurtariz bizi su lugano haberlerinden :)

Bize gelince kendisini bulur yeterki floryaya adım atsın havası ölüyü diriltir;)

Arkadaslar forumlara baktim Coloccini vasat bi oyuncu diyor Newcastle taraftarlari.

Kariyerinin iyi bir döneminde değil zaten, taraftar da pek beğenmiyordur doğru. Zira Keitada da aynı şey sözkonusuydu, kurtulduk gözüyle baktılar, ama bizimle tekrar eski formuna kavuşur diyorum.

Coloccini'nin adı yeter derler ya aynen öyle,Newcastle zaten bitikti takım olarak!

newcastle defansında parlayan kaç oyuncu var zaten son yıllarda.

kim gitse o defansta dökülüyor! coloccini'nin deportivo yılları yeter be! :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt