# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Aslinda, bagzilarini da kesmez,ALVES,millet sasirmis,gordunmu HALDUN abi ,ne yaptin millete,artik oyle arjantin milli takimindan 30 kusur mac oynamis adam kabul etmiyorlar :hep senin sucun haldun!

Arjantin milli takımında herkes oynar derler yakında

Hahahaha

coloccini bize gelecek bizde hayır diyeceğiz ne günlere kaldık ya .

Daha 5 sene öncesini hatırlayın ;) Christianlarla lukunkularla bratularla gol atmaya çalışırken adını ilk kez duyduğumuz isimlerle müdaafa yapıyorduk renktaşlar ;)

Isanllah transfer gerceklesir ben kac haftadir yaziyorum Coloccini + Aurelio gelirse bu takim ucar diye :)

Hahahaha

coloccini bize gelecek bizde hayır diyeceğiz ne günlere kaldık ya .

Daha 5 sene öncesini hatırlayın ;) Christianlarla lukunkularla bratularla gol atmaya çalışırken adını ilk kez duyduğumuz isimlerle müdaafa yapıyorduk renktaşlar ;)

ozamanlar daha güzeldi be :D pek internette yoktu adam nasıl bişey arastıramıyoduk. bitane yönetici cıkıyodu aziz yıldırımın fenerlilere yaptığı gibi. ülkesinin en iyi oyuncusunu aldık bu sene forma satısları patlar vb. seyler sölüyodu bizde :eek: böyle bakıyoduk :D:D

Vallah ne kadar nankoruz,PETRE lerle mudafa yapiyorduk unutmayin,o da yurek ister:);) ,ama adam COLLOCINI KIMMIS DEDIgi ZAMAN BEN SOYLE BIR BAkarim ,oyle is olur mu !

Ucariz o adamla be!

HAKAN kardeş; Yazım kurallarına biraz dikkat edersen sevinirim.;)

Stoper transferi beklemeyin boşuna..

umarım yanılıyorsundur her ne kadar Servet-Gökhan Avrupa Şampiyonası'nda milli takım defansında başarılı olsa da o takım çok daha mücadeleci daha iyi takım savunması yapıyordu. Hedef Türkiye ise hiç sorun olmaz. Ama Avrupa da sıkıntı yaşarız. Umarım teknık kadro ve yönetim de bunu görüyordur

bir zamanlar buda bizdeydi

1.jpg

Arkadaslarin söylemek istedigi farkli.Coloccini´nin adina fazla takilmayin simdiki performansina bakin diyorlar.Pek de haksiz degiller.Coloccini eski Coloccini degil.

Ama Kewell ile Baros icin de aynisini söylemistik.Sonucta bir tecrübesi var ve bize önemli maclarda tecrübesiyle cok faydali olabilir.Tabi kendini yeniden bulursa

forza ....... valla kadromuz milandan iyi oldu yani....

varmı elano ları yok

varmı arda ları yok

var mı baros ları yok

sabri leri bile yok :)

keşke transfer bu gece açıklansa sabah kalksakta coloccini gs de yazsa fenere kapak olsa forum bir mutluluk daha yaşasa sa sa larla gider daha fazla uzatmayayım:D:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt