# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Bakalım dün gece bekledik olmadı. Artık bu gece de sabahlıyacaz anlaşılan :boohoo:

gerçi bizim de yüksek ücret vermeye zeval kalırmı o bilinmez ama korkmuyorda değilim yani gelen oyuncular en az 2.5 para ile geliyo yabancılar inşallah sene içinde bi sıkıntı olmaz leeds united de böyle yapmıştı bir zamanlar sonra ödeyemedi hepsi gitti ama ben yönetime güveniyorum garantileri olmasa o paraları vermezler hayırlısı bakalım:rolleyes:

Bu konuda sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum çünkü son 2 yılda yapılan sponsorluk anlaşmaları cok ciddi boyutlarda.

bir sorum olacak coloccini sağ bek demişsiniz bu adam en son ne zaman sağ bek oynadı?

Bu konuda sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum çünkü son 2 yılda yapılan sponsorluk anlaşmaları cok ciddi boyutlarda.

inşallah dediğiniz gibi olur o paralarında elde kaldığını sanmıyorum sonuçta başka giderlerde var ama bende sizin gibi düşünüyorum dedim ya vermeyecek durumda olsa bu yönetim almaz onları canaydın olsa inanırdım gönülden:D:D:D

Bu adam sag bek degil stoper ve defansif ortasaha oynuyor ama yokluktan ordada hatta sol bektede görev aldı ama sunu söyleyebilirimki puyol ne kadar bekse coloccinide o kadar bektir.

Coloccini'nin makarna saçlı olduğunu düşünürsek,sponsor olarak makarna üreticilerinle irtibata geçmeliyiz.

Barzagli'yi alsak süper olur ama Coloccini de iyidir.

Uğur Uçar-Servet-Coloccini-Balta

tr de onun gıbı çok futbolcu var bence.mensah ı alsak daha ıyı olur kanımca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt