# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Dün Srna görevini başarıyla tamamladık bugün ki görevimiz Coloccini herkesten tam performans bekliyoruz,başarılar...

Goian olmaz Avrupa'da oynadi

GALATASARAY'IN SEYİR DEFTERİ...

Transferde oldukça hareketli günler geçiren Galatasaray da her gün ayrı bir gelişme yaşanıyor. Leo, Elano ve Keita gibi transferler ile dikkatleri üzerine çeken sarı kırmızılı takımda şuan için 4 takviye daha söz konusu… PEKİ GALATASARAY TARAFTARLARINI İLERİ Kİ GÜNLERDE NE GİBİ GELİŞMELER BEKLİYOR? İŞTE GALATASARAY TARAFTARINA IŞIK TUTACAK ANALİZ!

Fabricio COLOCCİNİ… :

Dün iki farklı kaynağımdan elime gelen haberler sonrası, Arjantinli oyuncu için oturdum bir haber yazdım. Haberde takımla anlaşma sağlandığı ve sıranın oyuncuya geldiğini söyledim.

Hiçbir şekilde bu gece biter, iki güne biter diye bir şey söylemedik. Galatasaray’ın bu oyuncu ile görüşmeleri sürüyor. FM oyununda bile bir transfer için 2-3 gün geçtiği düşünülürse aklı selim bir şekilde beklemek en iyisi…

Rijkaard’ın ne kadar büyük bir hoca olduğunu hepimiz biliyoruz. Galatasaray’ın bu defans ile sıkıntı yaşayacağını kendisi görüyordur. Zaten bunu görmek için büyük hoca olmaya da gerek yok. Şimdi düşünüyorum da Elano’yu getiren bir takım istese Neill’ı alamaz mıydı? Benim vereceğim cevap hiç zorlanmadan alırlardı.

Galatasaray’ın hem sağ bek, hem stoper oynayabilecek bir oyuncuya ihtiyacı var. Neill bu tanıma uyuyor ama onunla sözleşme imzalamıyorlar demek ki daha iyisini alacaklar. Şuanda en büyük aday kesinlikle Coloccini…

Sezer ve Ufuk… :

Bu iki isim kadro derinliği açısından çok önemli olacak. Ben genelde Türk kalecilerden yana değilim ama Ufuk’un çok ayrı bir havası var. Sezer zaten çok büyük bir oyuncu üstüne katarak çok daha iyi yerlere gelecek.

Genç yaşta kaptanlık görevini çok iyi bir şekilde yerine getirdi. Forvet oynar. Orta sahanın her yerinde oynar. Almanya da disiplinin kralını almış bir oyuncu.

İki oyuncu da çıktı biz Galatasaray da oynamak istiyoruz dedi.

İki oyuncunun da seneye sözleşmeleri bitiyor.

Şimdi mantıklı bir şekilde düşünelim. Manisa bu sezon lige çıktı. 1 lig kalitesinde oyunculara ihtiyaçları var. Bu iki oyuncuyu önümüzde ki sezon bedavaya kaybetme ihtimalleri var.

Galatasaray’ın elinde takasta verilebilecek çok sayıda oyuncu var.

Sezer ve Ufuk kadro dışı, Bursaspor’un sezon açılışına götürülmediler. Bence bu iki isim Galatasaray forması giyecek ama bazı basın yayın organlarında çıkan saçma sapan bir takasla değil daha mantıklı bir takasla bu iş olacak. Örnek vermek gerekirse Alpaslan gitmeyecek.

Olurda bu transfer bu dönemde gerçekleşmezse önümüzde ki sezona kalır Manisa da hayatının hatasını yapar. Bu ihtimalin nerdeyse 0 olduğunu düşünüyorum.

Marco Aurelio… :

Betis küme düştükten sonra Turkspor da Marco için bir yazı yazdım. 1 Haziran tarihinde olması lazım.

O zaman davanın gidişatını yazmıştım. Şimdi aynen o şekilde gidiyoruz. Bana öyle geliyor ki Aurelio davayı kaybeder ve CAS’a gider. O dava sürerken oynama lisansını alır ve istediği takıma transfer olur.

Şimdi buradan sonra ki önemli nokta o mevkide çok sayıda oyuncusu olan Galatasaray, Marco’yu alacak mı?

Ben yine ön görüde bulunayım. Terminatör (Linderoth) den umudu kesmiş biri olarak. Galatasaray takımının bu sezon 50’nin üstünde maç oynayacağını göz önüne alarak, Galatasaray’ın Marco transferini bitireceğini düşünüyorum.

Bu arada Marco’nun sakatlığı bazı haberlerde çıktığı gibi önümüzde ki seneye falan kalmayacak. Kendisi Estonya maçında büyük ihtimalle Milli takım kadrosunda ki yerini alacak. Hazır bir Marco, Galatasaray da büyük işlere imza atacaktır.

Önümüzde ki 3 hafta da neyin ne olacağını hep beraber göreceğiz.

Ali Fuat BÜYÜKKESKİN.

TURKSPOR.NET ÖZEL!

tr de onun gıbı çok futbolcu var bence.mensah ı alsak daha ıyı olur kanımca

Tip olarak Mensah daha çok bulunan bir adam Colocciniye göre, Mensah bildiğin esmer, mücadeleci stoper ama Coloccininin futbol kumaşı daha iyi denilebilir, Arjantinden zaman zaman böyle sağlam defans adamları çıkıyor hem çok hırslı hem de teknik kapasitesi iyi denilebilir.

Türkiyede stoper varmı ki coloccini gibisi olsun :haha:

Metalisteki gueyede oynadımı avrupa macında eger oynadıysa o ihtimalde kayboldu tüh:mad:

mensah falan gitmez bu takıma aradımız kan uc bi örnek olarak marquez mantıklı bi örnek olarak coloccini

Metalisteki gueyede oynadımı avrupa macında eger oynadıysa o ihtimalde kayboldu tüh:mad:

mensah falan gitmez bu takıma aradımız kan uc bi örnek olarak marquez mantıklı bi örnek olarak coloccini

Marquez daha uç bir örnek olsa bile açıkçası nedense ben Colocciniyi daha çok istiyorum, Arjantin sempatisindenmidir, saçları lüle lüle diye mi bilmiyorum:D Ama Mensaha da hayır demem açıkçası bu tarz bir adam alamıyorsak.

Taktınız Coloccini'ye bu kadar dile düştüyse kesinlikle gelmeyecektir!

Marquez daha uç bir örnek olsa bile açıkçası nedense ben Colocciniyi daha çok istiyorum, Arjantin sempatisindenmidir, saçları lüle lüle diye mi bilmiyorum:D Ama Mensaha da hayır demem açıkçası bu tarz bir adam alamıyorsak.

Son cümlene katılıyorum ama marquez olsa:omg: bu ligin ve avrupa liginin:D

Birisi Turkspor'un yorum kısmına bunları yazmış ve açıkcası bana da çok mantıklı geldi,sizce?

Alıntıdır;

sn. editör mehmet topalın ispanyadan bi takıma satıldığı söyleniyor.büyük ihtimalle sevilla.ve m.topalın şu anda sakatlığı falanda yokmuş.avrupa maçlarında bilerek oynatılmıyor ki yeni takımının avrupa maçlarında oynatılsın.aslında bana mantıklı geldi.aurelioyu da topalın yerine düşünüyorlar herhalde.topalı iyi bi paraya satıp defans ve alternatif forvet transferlerini de bitirmeleri mantıklı gibi geliyor.sizce böyle bişey var mı?

Coloccini'den daha ucuz ve iyi stoperler vardir illa ki bilinen yildiz transferi yapma ugruna bu herife millions of euros sacmayiz umarim :o :tiphat:

Birisi Turkspor'un yorum kısmına bunları yazmış ve açıkcası bana da çok mantıklı geldi,sizce?

Alıntıdır;

sn. editör mehmet topalın ispanyadan bi takıma satıldığı söyleniyor.büyük ihtimalle sevilla.ve m.topalın şu anda sakatlığı falanda yokmuş.avrupa maçlarında bilerek oynatılmıyor ki yeni takımının avrupa maçlarında oynatılsın.aslında bana mantıklı geldi.aurelioyu da topalın yerine düşünüyorlar herhalde.topalı iyi bi paraya satıp defans ve alternatif forvet transferlerini de bitirmeleri mantıklı gibi geliyor.sizce böyle bişey var mı?

Topal kaç yaşında,Aurelio kaç yaşında yanlış politika!

Basına yansıyan futbolcu alma gibi bir tavrımız yok işleri gizliden yürütüyoruz onun için kimin geleceği önceden kestiremeyiz.

Son cümlene katılıyorum ama marquez olsa:omg: bu ligin ve avrupa liginin:D

Aslında o kadar Barcelonaya ve eski Rijkaard öğrencilerine takmıştık bir ara ama anlaşılan hiç gündemimizde olmamış, Marquezle bir değişiklik yaparlar mı bilemem tabiki bu kadar istek varken:D Ya daha iyi oyuncu olduğuna inanıyorum ama Coloccini biz de daha verimli bir oyuncu olabilir gibi geliyor bana.

Alıntıdır;

Adnan Sezgin Aurelio'la ilgilenmediğimizi söyledi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt