Falcao, Rayo Vallecano'da!

Anlik Rayo Vallecano taraftari:
e0VNuM.webp

Radamel Falcao: "Galatasaray'da kalbimin bir kısmını bıraktım. Ayrılmak üzücüydü, bazı şeyler iyi gitmedi ve ayrılmak zorunda kaldım."

E_bcZJ-XsAUpAia

100 tane atsa da umrumda değil. Kadroda olsaydi hala sövüyorduk buna. Ama sakat ama parasını alamadığı için çıkmadı bu adam sahaya. Geçen sene en ihtiyaç duyulduğunda denizli malatya maçlarında yine yoktu. Su anda olsa yine aynısı olacakti. Defoldu gitti kurtulduk.

adalet varsa gereken olur merak etmeyin

adalet varsa gereken olur merak etmeyin
Reis yapma 35 yaşında hayatı boyunca cezası golcülüğü yapmış adama ileride duvar ol al ver yap Git stopere kaleciye önde pres yap dersen tabi ki dayanmaz vücudu.Oyuncuyu kullanmasını bilmek lazım.Diagne süper ligin en golcü oyuncusu olarak geldi adamı yok ettik.Mohammed de aynı bunlar hep mi tesadüf?

Ya bu geçen sene pozisyon yokken değişiklik isteyip doktoru da deli ettiğinde karakterini belli etmişti.
Geldi güzel bir emeklilik parası biriktirdi bu süreçte sporunu da yaptı kendini toparladı şimdi final yapacak, yaparken de ismini ölümsüzleştirmek istiyor.
Oynamak istese bizde de oynardı.
1 metre mesafeden kaleye pas veren golcü oyuncu bu gittiğinden beri hayvan gibi kafaya çıkıyor,

Kalsaydi şampiyon yapma,şampiyonluk yasama ihtimali vardi.Adam iyi bi doneme girecek dediydim,dalga gecyolardi nobette.geliri artacak,ocakta transfer yapacak cunku

Geri
Üst Alt