Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.036
- 9.053
- 2.238
Anlaşmış mı bi yerle3 okudum bi yerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlaşmış mı bi yerle3 okudum bi yerde
Rayo vallecanoAnlaşmış mı bi yerle
Aynen oyle, sezonun yarisini sakat gecirek adama 5 milyon euro net vermektense eline simdi 3 milyon euro verip kovmak daha mantikli. 2 milyon euro cepte kalmis oldu.3 vermiş olsak bile kârdır bir yerde. Yoksa5-6 vereceksin hiç kullanmayacağın adama.
Ne 5i yaAynen oyle, sezonun yarisini sakat gecirek adama 5 milyon euro net vermektense eline simdi 3 milyon euro verip kovmak daha mantikli. 2 milyon euro cepte kalmis oldu.
Brut rakami konusan yok ki ben brut rakami konusmayi da sevmem. Net rakamlar uzerinde yorum yapmak daha mantikli. KAP'ta 5 milyon net diyor, bazi yerlerde 3 milyon euro eline vermisik deniyor bir kac yerde artik ne kadar dogruysa.Ne 5i ya
9.5 milyon dolar brüt diye başkan söyledi. Üzerine lafa gerek yok.
Hayır limit brütten hesaplanıyor.Brut rakami konusan yok ki ben brut rakami konusmayi da sevmem. Net rakamlar uzerinde yorum yapmak daha mantikli. KAP'ta 5 milyon net diyor, haberlere gore 3 milyon euro eline vermisik deniyor bir kac yerde artik ne kadar dogruysa.