Fatih Altaylı: "Erden Timur'dan haz etmeyenler; Dursun Özbek, Metin Öztürk ve Cemal Özgörkey"

Kamera önünde sarılıp etmelerinden anlamadık ama direkt Dursun Özbek ile çalışmak istememiş Erden Timur. Metin Öztürk falan hikaye.

adam anlatıyor - ortam bozulmasın - kriz oluşturulmasın - takımı etkilemesin . 15 aydır uğraşıyorum son 2 haftadır bilerek yutuyorum dedi adam.

sürekli serum muhabbetinde sinir strestendi heralde hep sezon içi.

Soğuk davranması takımın huzurunu nasıl bozabilirdi ki? En azından taraftara mesaj olurdu, belki seçim tehlikeye girecek diye Erden Timur'un daha çok suyuna giderdi vs vs. Varsayım tabi hepsi. Taraftar ilişkilerinin çok iyi olduğunu düşünüyordu dışarıdan bakınca.

Altayli bu konuları en iyi bilen insanlardan söylediği gibiyse Özbek yönetimi imkanı yok uzun ömürlü olmaz ,yakın dönemde seçime gideriz

Altayli da dogru isim degil

Dursun özbek ten nefret ediyor ama evine davet ediyor

Albayrak’a demedigini birakmadi hakaret etti ama dügüne gitmis

Gazetecilik veya objektif olmak degil bu

Yüzsüzlük

Madem bu konulari biliyordu neden erden timur’un da oldugu dogru düzgün bir liste olusturmadilar

Agzi olan konusuyor ama icraat sifir

Erden Timur’un yönetim de olmayacagi aylardir belliydi,buna karsilik farkli bir aday cikmadi ve iyi bir liste olusmadi,bu yüzden tekrar dursun özbek secildi

İnan Kıraç, hadi dedecim sen artık bir öbür tarafı boyla da rahata kavuşsun şu Galatasaray.
Bu Özgörkey e dünden beri aşırı bilendim.

Erden Timur'a eleştirim şu olacak. Madem başkanlık makamını işgal eden kişiyi sevmiyorsun, niye her zaman elini öpüp kucaklaşıyorsun abi? Biz de ne güzel anlaşıyorlar zannediyoruz. Arkandan iş çeviren adamla bu kadar sıcak pozlar vermemeliydin.

Gereksiz duygusal. Bu çok doğru bir lider özelliği değil. Bunları aşması lazım bize başkan olmak istiyorsa. Görevi belli, yeri belli. İnsanlar konuşur sever sevmez ancak alınganlık yaptığı nokta o çok sevdiği camiaya şuan zarar veriyor ve bizi belki de başarısızlığa sürükleyecek ve hatta büyük bir maddi kayıba. Kendisinde de ego var diye okurum sussun da demiyoruz da planı yok.

Metin Ozturk'e fazla guc atfediliyor. Ne yonetimdeki ne de camiadaki agirligi cok yok. Esas Erden Timur'u kizdiran Cemal Ozgorkey'in saldirilarina karsi Dursun Ozbek'in dogru tavir alamamasi. Dursun'un Cemal Ozgorkey'e ve Erden Timur'a farkli farkli konusmasi.

Genel Kurul'un liseli lisesiz bircok uyesi Erden Timur'u cok sever. Eger bu sene isler kotu giderse Dursun Ozbek idari ibrasizlikla karsi karsiya kalabilir. Erden Timur'un bu sekilde kusturulmesi bircok Genel Kurul uyesinin icine sinmedi buna Lise'lilerin agir toplari da dahil.

Burada bunları dün anlattık yüzümüze güldüler

Neymiş işte GS'yi aşağı çeken güçmüş vs.

Geçin abi bunları. Mesele rant meselesidir. Florya'nın ne şekilde pay edileceği meselesidir

GS taraftarı koyun olmasın bu algılara gelmesin tepkisini hissettirebilsin Florya'yı yedirmesin

Beni en çok bu kısım ürkütüyor. 10 kazanabilecekken 5 kazanma ihtimali çok can sıkıcı. Kalan 5'i kim kazanacak ? İnşaatı yapan müteahhit kim olacak ?

En büyük anlaşmazlık ise Florya konusunda çıktı. Timur Florya’nın inşaatını kulübün yapması gerektiğinde ısrar etti. Başkan ise bunu bir müteahhide kat karşılığı vermenin doğru olduğunu savundu. Timur bu konuda yönetimde yalnız kaldı.
Siyasetsiz olmaz gibi ama bilemedim

yazdıkları doğruysa f. altaylinin çokta küsülüp gidilecek bir şey yokmuş be. dursun dedikoducuysa zaten geçen sene de yapmıştır keşke daha önce bıraksaydı da dursun seçilemezdi belki. dursun'un seçilmesinde de payı büyük o zaman e. timur'un. işin aslı okan buruk şampiyon yapmasaydı takımı görürdüm ben taraftarı. e. timur da, d. ozbek'te topa koyulmuştu çoktan. millet rica etmiş işte kal diye demek ki bıkmış. gayet insani bir durum bu kadar duygusala bağlayacak bir şey yok o zaman.
Altaylı’nın bilmediği detaylar bile olabilir. Takımın başarısında yönetim bazında en çok faydası dokunan insan ben olsam, ayrıca maddi olarak da kulübün bir projeden daha çok kazanması için uğraşıyorsam; başkan benim olmadığım ortamlarda arkamdan konuşup dedikodumu yapıyorsa ben de küserim bunda küsülecek bir şey var yani kimse kusura bakmayacak.

Bakalım görelim Dursun’un kardeşini, Metin Öztürk’ü, Cenk Ergün’ü vs ne halt edecekler?

Zaten bildigimiz seyleri icerden haber veriyormus gibi anlatan FA sanki durumdan istifade etmeye calisiyor. Prim vermeyelim.

İş tamaamen rantla alakası, derin gs merin gs yok inan kirsc filan hikaye

Fatih Altaylı böyle konularda % 99 gerçeği yakalar ve söyler. Kendisini pek sevimli bulmam ama camianın dinamiklerine çok hakim biridir. Geçmişten bugüne yönetimler ve başkanlar hakkında; Canaydın, Polat, Aysal vs, söyledikleri hep çıkmıştır; bazen geç anlaşılır ama öyledir. En azından abarttığını düşünerek tepki gösterdiğim bazı tespitlerinde, zaman kendisini haklı çıkardığı için bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum...

Gklerin ve divanların çoğunda bulunmayan,eleştirilerle 1e1 muhatap olmayıp kırgınlık sebebiyle görevini bırakan erden ağbi başkan olursa ilk divanda hayri kozakla taner aşkın tarafından hıçkıra hıçkıra ağlatılır ve hemen olağanüstü seçim kararı alır

Bu kadar hassas biri bizde başkanlık görevini yürütemez

Ahmer Çakarı sevmem ama Metin Öztürk için sinsi ve hiç samimi gelmiyor demişti. Bende o hissiyatı almıştım.. yanılmadık tabii

"Ufak olsun, bizim olsun" zihniyetinden sıtkımız sıyrıldı.

Geri
Üst Alt