Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.549
- 23.957
- 2.473
Kamera önünde sarılıp etmelerinden anlamadık ama direkt Dursun Özbek ile çalışmak istememiş Erden Timur. Metin Öztürk falan hikaye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam anlatıyor - ortam bozulmasın - kriz oluşturulmasın - takımı etkilemesin . 15 aydır uğraşıyorum son 2 haftadır bilerek yutuyorum dedi adam.
sürekli serum muhabbetinde sinir strestendi heralde hep sezon içi.
Erden Timur'a eleştirim şu olacak. Madem başkanlık makamını işgal eden kişiyi sevmiyorsun, niye her zaman elini öpüp kucaklaşıyorsun abi? Biz de ne güzel anlaşıyorlar zannediyoruz. Arkandan iş çeviren adamla bu kadar sıcak pozlar vermemeliydin.
Siyasetsiz olmaz gibi ama bilemedimBeni en çok bu kısım ürkütüyor. 10 kazanabilecekken 5 kazanma ihtimali çok can sıkıcı. Kalan 5'i kim kazanacak ? İnşaatı yapan müteahhit kim olacak ?
En büyük anlaşmazlık ise Florya konusunda çıktı. Timur Florya’nın inşaatını kulübün yapması gerektiğinde ısrar etti. Başkan ise bunu bir müteahhide kat karşılığı vermenin doğru olduğunu savundu. Timur bu konuda yönetimde yalnız kaldı.
Altaylı’nın bilmediği detaylar bile olabilir. Takımın başarısında yönetim bazında en çok faydası dokunan insan ben olsam, ayrıca maddi olarak da kulübün bir projeden daha çok kazanması için uğraşıyorsam; başkan benim olmadığım ortamlarda arkamdan konuşup dedikodumu yapıyorsa ben de küserim bunda küsülecek bir şey var yani kimse kusura bakmayacak.yazdıkları doğruysa f. altaylinin çokta küsülüp gidilecek bir şey yokmuş be. dursun dedikoducuysa zaten geçen sene de yapmıştır keşke daha önce bıraksaydı da dursun seçilemezdi belki. dursun'un seçilmesinde de payı büyük o zaman e. timur'un. işin aslı okan buruk şampiyon yapmasaydı takımı görürdüm ben taraftarı. e. timur da, d. ozbek'te topa koyulmuştu çoktan. millet rica etmiş işte kal diye demek ki bıkmış. gayet insani bir durum bu kadar duygusala bağlayacak bir şey yok o zaman.
KaynakKamera önünde sarılıp etmelerinden anlamadık ama direkt Dursun Özbek ile çalışmak istememiş Erden Timur. Metin Öztürk falan hikaye.
Fatih AltaylıKaynak