Fatih Altaylı: "Erden Timur'dan haz etmeyenler; Dursun Özbek, Metin Öztürk ve Cemal Özgörkey"

bu adama inanacagıma dursuna inanırım

herkesle icli dışlı ama herkesin hakkında kendi atıp tutuyor

Erden Timur’un ön planda olması zorlarına gitmiştir

Erden timur inşaatçı değil mi, yapsın floryayı diğerlerinr göre düşük karla. Hem kendi kazansın hem Galatasaray. Galatasaray olarak bizim o inşaatları yapamayacağımızın bi ton örneği var.

Erden Timur’un ne kadar desteklesek de ağlayarak ermeydanı’ndan kaçmıştır bunu da unutmamak gerekir.

Çoğumuz iş yerinde bunun kat ve kat daha fazlası mobbing dedikodu ve arkadan bıçakalmayla yıllardır yaşıyoruz hangimiz işini bırakıp kaçıyor?

Ki söz konusu olan Galatasaray bizim sevdiğimiz hayatımızın bir parçası olan bir değer.

kendisi gerçekten samimi ise bundan 1-2 sene sonra kaçınılmaz olarak gerçekleşecek olan seçimlerde başkan olarak adaylığını koyar ben hiç sanmıyorum göreve geri geleceğini bu lafımız da burada dursun.

Erden Timur çocukça davranıyor bence, Dursun arkasından konuşuyor diye istifa etmiş, tek derdi herkesin birbirini sevdiği ve uyum içinde çalıştığı polyanna bir Galatasaray ortamında çalışmak ve alkışlanmak. Hayat böyle değil malesef. Bu kadar duygusalsa keşke aday olsaydı Dursun’un karşısında.. Zaten Fener benle uğraşıyor, kulübüm de beni desteklemiyor diye küsüp gitmiş.

Erden Timurun yaptıkları inkar edilemez ancak bu yaptığı olmadı. Yönetime gir demiş, yok. Spprtif aşde devam et demiş, yok. E daha ne desin. Kimlerin arkasından kimler neler diyor yav, meydan şikecilere bırakıp gitmek olmadı, çok duygusai davrandı yada duygusallığı bahane etti.

Erden Timurun yaptıkları inkar edilemez ancak bu yaptığı olmadı. Yönetime gir demiş, yok. Spprtif aşde devam et demiş, yok. E daha ne desin. Kimlerin arkasından kimler neler diyor yav, meydan şikecilere bırakıp gitmek olmadı, çok duygusai davrandı yada duygusallığı bahane etti.
Dursun kendini kurtamaya çalışıyor gibi. Hem Erden Timur önde olsun istemiyor, hem de onsuz işlerin zor olacağını biliyor gibi. Ego savaşı var. Adama neler neler denmiş. Erden Timur bunların dışında kalmak istemesi çok normal.

Erden Timur’un ne kadar desteklesek de ağlayarak ermeydanı’ndan kaçmıştır bunu da unutmamak gerekir.

Çoğumuz iş yerinde bunun kat ve kat daha fazlası mobbing dedikodu ve arkadan bıçakalmayla yıllardır yaşıyoruz hangimiz işini bırakıp kaçıyor?

Ki söz konusu olan Galatasaray bizim sevdiğimiz hayatımızın bir parçası olan bir değer.

kendisi gerçekten samimi ise bundan 1-2 sene sonra kaçınılmaz olarak gerçekleşecek olan seçimlerde başkan olarak adaylığını koyar ben hiç sanmıyorum göreve geri geleceğini bu lafımız da burada dursun.
hepimiz iş karşılığında maaş alıyoruz çünkü kaçmama ya kaçamama sebebimiz hayatımızı bi şekilde ikame ettirebilmek
tam tersi üstüne para verdiğin, mobbinge iftiraya uğradığın yerde paranı , malını, zamanını ,hayatını aileyi hangimiz harcarız ? bence hiç birimiz

Çoğunluğun aksine Erdem Timur benim gözümden düştü. Eğer aslolan GS ise, bunlar olmamalıydı. Bence hiç masum değil. Bu senenin kötü geçmesini bekleyerek başkanlığa oynayacak.

Bu yazıdan anladığım Erden Timur'un ergen gibi trip attığıdır. Dursun başkanın bir çok defa yönetime gel çağrısına ''hayır ben size küstüm'' diye çekip gitmesine bir hayli şaşırdım. Şayet bu yazıda yaşananlar gerçekse Erden tribünlere oynuyor.

hepimiz iş karşılığında maaş alıyoruz çünkü kaçmama ya kaçamama sebebimiz hayatımızı bi şekilde ikame ettirebilmek
tam tersi üstüne para verdiğin, mobbinge iftiraya uğradığın yerde paranı , malını, zamanını ,hayatını aileyi hangimiz harcarız ? bence hiç birimiz
Biri seni ailenden ayırmak için her türlü iftirayı atıyor, akrabaların da hakkında dedikodu yapıyor sen de kalkıp çocuğunu eşini bırakıp benim hakkımda kötü konuşuyorlar deyip ağlayarak kaçıyorsun

Futbolcular , Okan hoca erden Timur hakkında tek kötü laf etti mi ?

İki tane moruk laf etti diye kaçması kusura bakmayın zayıf karakter göstergesidir.

Bunlarla centilmen mücadele edemezsin. Öncelikle kendi medya gücünü oluşturacaksın , Metin Öztürk veya özgerköy hakkında dedikodu mu yapıyor başında bunların itibarını yerle bir edeceksin onlar kaçacak sen değil.

Bu dış güçler bizim iyi olmamızı istemiyor deyip ağlamaya benziyor, ee kardeşim sen güçlü olmak zorundasın , bu Bizans oyunları her zaman olacak, bununla mücadele edip bertaraf etmek de zaten bu oyunun parçası.

Ben erden Timur’un tek adam olmak, başkan olmak gibi bir arzusu olduğunu düşünmüyorum, hırslı bir adam değil bence, daha doğrusu hayatta başka öncelikleri var adamın o yüzden kendini firenleyebiliyor ama çıkıp beni istemediler , benim hakkımda gıybet yaptılar deyip ağlayarak kaçmak çok gülünç geliyor bana.

Ünal Aysal zamanında da yönetimde Ali Dürüst - Adnan Öztürk gerginliği olmuştu diye hatırlıyorum. Kim ne derse desin Galatasaray'da kaos bitmiyor.

Fatih Altaylıya inanacak kadar aklımızı kaybetmedik çok şükür.

Erden timur inşaatçı değil mi, yapsın floryayı diğerlerinr göre düşük karla. Hem kendi kazansın hem Galatasaray. Galatasaray olarak bizim o inşaatları yapamayacağımızın bi ton örneği var.

Yapsa demediklerini bırakmayacaklardı ki. Dünyanın iftirasını atacaklardı.Kulüple iş yapmama prensibi var ki sonuna kadar haklı. Bu fosillere değmez.

Bu seviyede bir kaosu asla yeterli bulmuyorum. 5. yıldızı istiyorsak daha üst perdeden bir karışıklık çıkmalı acilen.

Geri
Üst Alt