- 3 Temmuz 2012
- 133.770
- 80.662
- 5.198
bu adama inanacagıma dursuna inanırım
herkesle icli dışlı ama herkesin hakkında kendi atıp tutuyor
herkesle icli dışlı ama herkesin hakkında kendi atıp tutuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun kendini kurtamaya çalışıyor gibi. Hem Erden Timur önde olsun istemiyor, hem de onsuz işlerin zor olacağını biliyor gibi. Ego savaşı var. Adama neler neler denmiş. Erden Timur bunların dışında kalmak istemesi çok normal.Erden Timurun yaptıkları inkar edilemez ancak bu yaptığı olmadı. Yönetime gir demiş, yok. Spprtif aşde devam et demiş, yok. E daha ne desin. Kimlerin arkasından kimler neler diyor yav, meydan şikecilere bırakıp gitmek olmadı, çok duygusai davrandı yada duygusallığı bahane etti.
hepimiz iş karşılığında maaş alıyoruz çünkü kaçmama ya kaçamama sebebimiz hayatımızı bi şekilde ikame ettirebilmekErden Timur’un ne kadar desteklesek de ağlayarak ermeydanı’ndan kaçmıştır bunu da unutmamak gerekir.
Çoğumuz iş yerinde bunun kat ve kat daha fazlası mobbing dedikodu ve arkadan bıçakalmayla yıllardır yaşıyoruz hangimiz işini bırakıp kaçıyor?
Ki söz konusu olan Galatasaray bizim sevdiğimiz hayatımızın bir parçası olan bir değer.
kendisi gerçekten samimi ise bundan 1-2 sene sonra kaçınılmaz olarak gerçekleşecek olan seçimlerde başkan olarak adaylığını koyar ben hiç sanmıyorum göreve geri geleceğini bu lafımız da burada dursun.
Biri seni ailenden ayırmak için her türlü iftirayı atıyor, akrabaların da hakkında dedikodu yapıyor sen de kalkıp çocuğunu eşini bırakıp benim hakkımda kötü konuşuyorlar deyip ağlayarak kaçıyorsunhepimiz iş karşılığında maaş alıyoruz çünkü kaçmama ya kaçamama sebebimiz hayatımızı bi şekilde ikame ettirebilmek
tam tersi üstüne para verdiğin, mobbinge iftiraya uğradığın yerde paranı , malını, zamanını ,hayatını aileyi hangimiz harcarız ? bence hiç birimiz
Erden timur inşaatçı değil mi, yapsın floryayı diğerlerinr göre düşük karla. Hem kendi kazansın hem Galatasaray. Galatasaray olarak bizim o inşaatları yapamayacağımızın bi ton örneği var.