Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
birazdaha yazarsan yönetim düşüyormusDÖ ve MÖ gitmeden Gs ilerlemez!
biraz daha savunursan Dursun sana çeyrek takacakmışbirazdaha yazarsan yönetim düşüyormus
dursun tam takarbiraz daha savunursan Dursun sana çeyrek takacakmış
Mekana gel kanks yavfatih altaylıya neden inanılmıyor anlamadım? kulübün içinde olan hakiki
galatasaraylı bir adamdır. iyi de bir gazetecidir. sevip sevmemeniz dünya görüşünüzün farklı olması bir şeyi değiştirmez.
eşref yalancı, fatih yalancı, erden yalancı ama dursun ve arkadaşları mı dürüst?
Hars_Tv farklı düşüncede
Hars en son kafasini kesiyordu, anlasilan basarili olamamis
Hars dogru mu söylüyor senceNeyin kafasını olduğunu söylememişti ahbert
Hars dogru mu söylüyor sence
İnşaat sektöründeyim, bu tarz çok şeye şahit oldum. Kimse masal anlatmasın bu işler böyle yürür :Beni en çok bu kısım ürkütüyor. 10 kazanabilecekken 5 kazanma ihtimali çok can sıkıcı. Kalan 5'i kim kazanacak ? İnşaatı yapan müteahhit kim olacak ?
En büyük anlaşmazlık ise Florya konusunda çıktı. Timur Florya’nın inşaatını kulübün yapması gerektiğinde ısrar etti. Başkan ise bunu bir müteahhide kat karşılığı vermenin doğru olduğunu savundu. Timur bu konuda yönetimde yalnız kaldı.
zaten öyle olacak.Bu yazıdan anlaşılıyor ki adaylığını koyduğu anda yeni başkanımız Erden Timur olacaktır.