Fatih Altaylı: "Erden Timur'dan haz etmeyenler; Dursun Özbek, Metin Öztürk ve Cemal Özgörkey"

biri erden beye 'meyve veren agac taslanır' sözünü hatırlatsın.

Şimdi olan oldu, giden gitti kalan kaldı... Bu Saatten sonra şu onu dedi bu bunu dedi olaylarını bir kenara atma vakti geldi...

Eyvallah ben Erden Timur u çok seviyorum, gidişini de hatalı buluyorum. Bu adama laf söyleyenleri çekemeyenleri de kınıyorum. Amma ve lakin yeter... Olayları ısıtıp ısıtıp gündeme getirmemek lazım artık. Zaten takımın tutkallarından biri gitti bir de taraftar olarak veya oyuncu yönetici olarak bölünmenin de bir anlamı yok.

Ben Erden Timur un bir şekilde kalacağını düşünmüştüm. Onu seven milyonlarca insan varken, oyuncular ve teknik heyet varken projesine skayım ben takımı yönetir, oyuncuları bir arada tutar, transfere odaklanırım, sahadaki başarının sahibi olurum, saha dışında da ne bk yerlerde yesinler der diye düşünüyordum. Aslında olması gereken de tam olarak buydu. Kardeşim bana floryayı ve futbol takımını verin, diğer tarafta ne halt ediyorsanız edin demeliydi.

Olmadı duygusallığı ağır bastı eyvallah. Kalsaydı tüm taraftarlar arkasında dağ gibi durur her maçta da stadyumda ismini bağırırdı. Ama gittiyse yapacak birşey yok. Giden birisi için ardında kalanlarla savaşılacak bir durum da yok. Bizim sevdamız Galatasaray. Kim varsa bu takıma hizmet eden onu bağrımıza basarız. Şimdi kalanlar Galatasaray için savaşıp ter dökmezse de analarından emdikleri süt burunlarından gelir elmas gibi.

Tek dileğim şu konunun bir an önce kapanması ve sahaya odaklanılması. Sahada başarı gelsin de kim kiminle çekişiyor umurumda değil.

fatih altaylıya neden inanılmıyor anlamadım? kulübün içinde olan hakiki
galatasaraylı bir adamdır. iyi de bir gazetecidir. sevip sevmemeniz dünya görüşünüzün farklı olması bir şeyi değiştirmez.

eşref yalancı, fatih yalancı, erden yalancı ama dursun ve arkadaşları mı dürüst?

fatih altaylıya neden inanılmıyor anlamadım? kulübün içinde olan hakiki
galatasaraylı bir adamdır. iyi de bir gazetecidir. sevip sevmemeniz dünya görüşünüzün farklı olması bir şeyi değiştirmez.

eşref yalancı, fatih yalancı, erden yalancı ama dursun ve arkadaşları mı dürüst?
Mekana gel kanks yav :D

Riva arazisini %20 ile kat karşılığı veren Dursun’dan her şeyi beklerim. Bugün dağ başında imarı olmayan bir yeri bile bu oranla kimse vermez. İstanbul’da %50 ile bile bir yer almak mümkün drğil.

Adam baştan sona doğru söylemiş. Derin GS muhabbeti şehir efsanesinden ibaret. Sözde derin GS'yi oluşturan adamlar Cemal Özgörkey, Metin Öztürk, Dursun Özbek vs. işte.

Ne Kıraç'ı ne borcu azalsını sallamış duyumcunun biri

Bu arada sağlıklı bir miktarda borcumuz olsa iyi olurdu aslında. Borcu sıfırlamak çok mantıklı değil

Beni en çok bu kısım ürkütüyor. 10 kazanabilecekken 5 kazanma ihtimali çok can sıkıcı. Kalan 5'i kim kazanacak ? İnşaatı yapan müteahhit kim olacak ?

En büyük anlaşmazlık ise Florya konusunda çıktı. Timur Florya’nın inşaatını kulübün yapması gerektiğinde ısrar etti. Başkan ise bunu bir müteahhide kat karşılığı vermenin doğru olduğunu savundu. Timur bu konuda yönetimde yalnız kaldı.
İnşaat sektöründeyim, bu tarz çok şeye şahit oldum. Kimse masal anlatmasın bu işler böyle yürür :

kalan 5’in 2’si yüklenici firmaya, 2’si gs adına bu kararı verenlerin cebine kalan 1 ise yüklenici firma ile Galatasaray arasında köprü olan komisyoncuların cebine gidecektir.

Dursun Ozbek gibi gecmisi saibeli sahislarin Galatasaray’li oldugunu dusunmuyorum.

14 sene sampiyonluk bekledim, yuzlerce maca gittim, ihtiyaci olana kombine aldim, mac bileti aldim, kendi kombinemi verdim……

Dolandirmayi birak, taraftar kazandirmaya calistim.

Amator subelere bıle bıletımı alarak faydalı olmaya calıstım - bılırsiniz, hemen salonun onunde babasinin mali gibi bilet dagitir birileri…. Neyse…..

Calani, hirsizlik yapani, yalan soyleyeni, arkadan konusani, arkadan vurani, icten pazarlik yapani gonlunuzden ve cevrenizden uzaklastirin derim.

Galatasaray bir his takimidir; iki kelam etmememe ragmen, izledigim kadari ile gayet hissiyat ve maneviyat sahibi bir insani kirdilar, uzduler, yazik ettiler.

Uzaktan sevmek en guzeli, “onlarin Galatasaray’i“ babalarinin ciftligi…..

Lafa gelince Metin Oktay, Baba Gunduz….. Tirnaklarinin kiri olamazlar.

Bu yazıdan anlaşılıyor ki adaylığını koyduğu anda yeni başkanımız Erden Timur olacaktır.
zaten öyle olacak.

ancak şöyle bir durum var, erden timur'un başkan olabilmesi için bizim en az 1 sezon başarısız olmamız lazım.

yoksa nasıl seçim olabilir?

hatta belki de 1 sezon başarısız olsak bile d.ö. gitmeyebilir florya'nın rantını peşkeşlemeden.

Geri
Üst Alt