fatih altaylı

Kaliteli konuklarıyla yaptığı yayınları severdim ama bundan önce de defaatle rezil açıklamaları olmuştu. Zayıf bir kişilik, arada bomba(!) açıklamalar yaparak gündeme gelir ve şovunu yapar ama zayıf kişilik...Programına gelen adama kabalık yapsın değil mesele ama gazetecilik yapsaydı en azından ya da beceremeyecekse şunların kendilerini aklama aparatı olmasaydı..

Zulme uğradığı ve onunla uğraşan bir kesimin 5 para etmez olması senin iyi bir gazeteci, iyi bir insan ve iyi bir Galatasaraylı olduğun anlamına gelmiyor.

Istedigi etkileşimi aldi mi bari

Küfür istiyor olmalı

Bir de özür dilemek için katılmak istedi demiş herifin özür dilediği de yok yayında

Yok abi, atena gökhanı çıkarttığından beri izleyemiyorum. Elim gitmiyor. Abonelikten çıktım zaten Teke tek Bilimden de çıkacam az kaldı hala içime sindiremiyorum. O kadar severdim, youtube açtığından beri en büyük destekçisiydim ama olmuyor elim gitmiyor videolarını izlemeye, tıklamaya.
Öyle böyle kızmadım yani.

erden timurun tutuklandığı gün sevinçten kahkahalar saçan iti köpeği programına konup edip galatasaraylıyım diye geçinen kim varsa onurunu şerefini haysiyetini

gsliyim diye gezmeyin mert olun bari de ne olduğunuzu bilelim

Geri
Üst Alt