fatih altaylı

gökhan'a bak besiktas'a üzülüyor çöküşte diye. oğlum siz 12 senedir neredesiniz peki? :ROFLMAO:

beyler hayatınızın sevilip atılmasına vesile ya da destek olmuş adamlara övgüler dizip durursanız bir gün hayal kırıklığına uğrarsınız

altaylı dursun erden aysal vb adamlara sürekli iyi mükemmel insanlarmış muamelesi yapmayın

etrafınızdaki herşey sınıfsal

altaylı kendi sınıfından ve yakın çevresinden olanın takımına filan bakmaz

bakmayın öyle popülizm yaptığına

Atena Göthandan başka adam mı yoktu da onu aklama paklama yayını yapıyorsun sen?
He pardon adam dedim.

Gökhan PR yapmak için çıkmış. Ortaya yumuşak konuşmaya çalışıyor balans yaparken de hala inceden dokunduruyor. Kendi salaklıklarından bahsetmemiş embesil herif. UEFA'ya şikayet etmeleri, yapı muhabbetleri, fetö iması falan hiç yapmamış gibi şirinlik peşinde yayında kurusıkı.

Önce o rıza denen ahlaksız şimdi de gökhan Fatih altaylı birde yönetime girsin diyenler vardı

Çakallık yapmaya gelmiş programa.. kendini aklama, hastalık boyutundaki fanatizmini şirin gösterme çabaları, 59 öncesi muhabbeti, dursun özbek yönetimi, vs...

Fatih altaylıya birşey demiyorum. Bilakis programına en aykırı tipleri bile çıkarabilmesi ve herkesle konuşabilmesi bence güzel bir özellik.. sonuçta pkknın en azılı dönemlerinde öcalanla bile röportaj yapabilmiş biri..

Bu program sayesinde athena denen arkadaşın ne kadar sinsi, ruh hastalığı boyutundaki fanatikliğini birkez daha görmüş olduk!! Zaten hepimizce bilinen bazı fenerli ünlülerin fanatiklikleride bu arkadaştan daha aşağı değil.. bilemiyorum uzun yıllardır şampiyon olamamak onları bu hale getirmiştir belkide..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ahdshada daha düne kadar sözcümüz olsun diyodunuz

athena gökhan'la röp yapmasında konuşmasında bi sakınca yok tabii ki

düşünce özgürlüğü herkes herkesle konuşabilir

Terör örgütü liderini Meclis'e davet etmek gibi bir şey yaptığı.

Herif futbolun şu an geldiği noktanın baş sorumlularından lan. Çıkmış bize çiçekleri, böcekleri anlatıyor.

Geri
Üst Alt