fatih altaylı

Senin 90 lar ve 2000 lerdeki halini biliriz fatih. Gelen hükumetlerin yalamadığın yeri kalmamıştı patronların için.

Galatasarayı siyasete çekmeye çalışıyor buna izin verilmemelidir.

Verilen fotoyla ilgili söylediği her şeyin altına imzamı atarım.

Kendisi ve karakteri hakkında geçmiş yıllarda yediği haltlarla beraber küfürlü bir yorum yapmak isterdim ve bir çoğunuzun da eşlik edeceğini biliyorum fakat yeri değil. Gündem olabilmek için taraftara bu şekilde yaptığı hakaretlerin de hesabı sorulmazsa Aziz Nesin'in %60 meselesindeki mahkeme sahnesine döner iş.
Mevzu nedir üstat.

Bayağı uzak kaldım gündeme, neden Altaylı taraftara yavşak diyor. foto ne fotosu.

IMG_0852.webp

Yukaridaki aciklama bu foto uzerine yapilmissa sonuna kdr hakli bir konusma olmus yaw.

Bu foto dogru mu abi babasi yasindadir muht.

çok iyi bi bölüm olmuş.

Canlı seçim programı anlık izlenme sayılarında Fenerli manipülatör Cüneyt'i darmadağın etmiş kişidir.

200.000 üstü izliyor. TV lerden bile yoktur. Ama Özlem Gürses katkısı çok tabi.

Bunu dedi mi?

Fatih Altaylı:"Fenerbahçe, 7 Nisan'daki maça çıkmayacak. O maç oynanmayacak."

IMG_1722.jpeg
Tarihe bak ! Ne zaman yorumlanmis !

Eee Umit Besen Efendi..

Ne oldu fenerinin filmini cok begenmistin???

Pas pas oldun, gordun mu?
Feneri oven herkes senin gibi olsun !

Onu gondecem, bunu gondercem eveveve…

Yuzde 1 bile oy alamamissin kimse seni tinlamaz

Ama sorsan mangalda kul birakmazlar ))

Sadece hava civasin..

Ekremin arkasinda FB forması, Altaylı'nın FB açıklaması, uğur Dündar'ın seçim akşamı FB konuşmak için yirtinmasi, Koç Erdoğan'a karşı kılıçları çekti bayaa. Ananas aileyi muhalif yaptı sanırım. Hoş gezi olaylarının sponsoru dendi koç ailesine, fetonun her daim sponsoru oldular, son iki senedir FB üzerinden hükümetle güya takisiyorlar ama onlara karşı bı hareket olmuyor. İlginç.

secim gecesinin yildizidir, 200 bin kisi izledi.

Altaylı Erden Timur'u yiyen tayfa ilk 3'ü açıklamış.

Cemal Özgörkey
Metin Öztürk
Ve son 7-8 aylık süreçte Dursun Özbek

Özbek önce vurmuş, sonra yönetimde yer teklif etmiş Et kabul etmemiş. mevcut görevine devam et demiş yine kabul etmemiş. araya hatırlı insanları sokmuş Et geri adım atmamış

Altaylı Erden Timur'u yiyen tayfa ilk 3'ü açıklamış.

Cemal Özgörkey
Metin Öztürk
Ve son 7-8 aylık süreçte Dursun Özbek

Özbek önce vurmuş, sonra yönetimde yer teklif etmiş Et kabul etmemiş. mevcut görevine devam et demiş yine kabul etmemiş. araya hatırlı insanları sokmuş Et geri adım atmamış
Hiç şaşırmadım, daha öncesinde de yazdım tahminlerimi

Geri
Üst Alt