fatih altaylı

yalamayan adamı Ciner grubu gazetesinin başına getirmez. son dönemde büründüğü muhalif kimlik de kendisi için hata oldu, yanlış ata oynadı sadece o kadar.
ailesinden gelen zenginliği de büyük bir mala çökme hikayesi olarak anlatılıyor sürekli

halk plajlarının özel şirketlere kiraya verilmesini konuşmuş son programda.

konyaaltı plajı iktidara yakın olan hülya koçyiğitin damadının şirketine yıllardan beridir veriliyormuş. kira alınıyor mu onu da bilmiyorum diyo

Youtube'da aşağı yukarı her yayını dolu dolu , kutluyorum kendisini.

Soyu sopu nerden geldiği belli mi bu arkadaşın acaba ? Wikipediadan bakmaya üşendim

Bunlarin hic biri objektif gazeteci degil

Kiminle arasi kötüyse veya kin besliyorsa o kisi hakkinda herzaman agir elestirileri olur

Dursun özbek’e demedigini birakmadi,sirf kankasi faruk süren bunlari bir yemek te bir araya getirdigi icin baris saglandi ve baskani elestirmekten vaz gecti

Yani ne yazik ki ülkemizde kim olursa olsun hangi yorumcu veya gazeteci herkes kendi menfaatine göre yorumluyor olaylari

Ülkede çok gazeteci var(dı) ama günümüzde iyi gazeteci olmanın akla mantığa sığar bir tarafı yok ancak romantiklik olur. Canından sevdiklerinden ufak zevklerinden falan büsbütün vazgeçmen gerekiyor

Adamı susturmak icin elinden geleni yapiyorlar.
Selahattinde sikayetini geri alsin bir kufurden birsey olmaz.

Twitter'dan yaptığı ''eline sağlık'' mesajı açıklaması da çok fena bir geri vites olmuş. Zeki bir insan olmasına rağmen insanların aklıyla alay etmenin manası nedir anlamadım. Ayrıca programına aldığı herkesi abartılı övmesi sinir bozucu, sağlam bir duruşu olduğunu da düşünmüyorum ama ne yazık ki şuan en kaliteli yayıncılardan biri. Gerçekten bilgiye doyduğun programlar da yapıyor.

Geri
Üst Alt