fatih altaylı

Yönetime Galatasaray hakları savunmuyorsunuz diyip eleştiren şahıs, Galatasaray düşmanlarına prim yaptırıyor. Yayına çıkardığın müptezel her gün Galatasaraya küfür eden biri.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lube Ayar ile Yağız ı da çıkar utanma sakın. Puh sana

Büyük hayal kırıklığı yaaa

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eski fetö taktikleriyle hapse girdiğinde keyiften yanındaki şikebahçeli kankileriyle önlerindeki tozdan bir fırt çeken gerizalılardan 2 kuruş koparmak için şu düştüğün hallere, 10 yıldır inşa ettiğin kimliğine yazık. ne diyelim athena'yla dost ol, şevketle arkadaş bu saatten sonra.

Medyada goz önünde olan kişilerin esas hedefi herzaman para ve gündemde kalmadir ,altaylida bunlardan biri gokhan dümdüz sövse bile programa çağırır ki izlenirlik olsun

yine reddediyorum

Fener ve 8jk kitlesinin cok yanlış bir tavrı var böyle konularda herdurumu benzer seyle eşitlemeye çalışıyorlar ama iq seviyelere izin vermiyor, yorumlarda cok low iq fenerli herkes gokhana yükleniyor peki gs taraftari sahan icin bisey diyormu acaba diyorlar

Sahan fenerlilere hep gonderme yapiyor gizli saklida degil peki sahanın hic fb li bir yönetici veya efsane rahmetli birine küfürü oldumu sadece sahan degil gs li medyatik birinin boyle şeyini ben hic görmedim ama fb li ünlülerde gazeteciler dahil aleni samiyene sovmeyen yok

Özetle bir fb liye kufur etmeden herturlu rezil edeceksin cunku bunlar akıldan mantiktan asla anlamayan ozelestiri nedir bilmeyen canlilar

Abdullah Kavukçu isimli şahsın Galatasaray Sportif AŞ yönetim kurulu üyeliğine atanması 44 yıldır üye olduğum kulübüm adına büyük utanç duymama neden oldu. Kamu kaynaklarına el uzatması ile ilgili defalarca hakkında yazı yazdığım sporla alakasız ve Galatasaray ‘da görmeye alışık olmadığım bu gibi tipler çok sevdiğim kulübümde yönetici sıfatını kirlettiği ve siyasetin pisliği spora egemen olduğu sürece Galatasaray spor kulübü ile gönül bağımın olmayacağını tüm spor kamuoyu ile paylaşmak istedim." şeklinde konuştu.

Galatasaray dan bu kadar kolay vaz gecen insanlara ihtiyacimiz yok zaten

Benim için artık tamamen yok hükmündedir.

Erden Timur'un tutuklandığı gün sevinçten götü gülen bu fenerli yavşağı programına çağıran adamın Galatasaraylılığını çok net sorgularım.

Çok net sorular sorup konuklarına zor anlar yaşatan bir gazeteciydi, aslında bu yavşağı isterse itin deliğine sokardı ama yapmadı belli ki birilerin talimatıyla gelmiş, altayli parayla satılan bir gazetecidir aslında yıllarca habeturk de cinerle çalıştı.
Her neyse size şeyden bahsetmismiydim en nefret ettiğim tezahürat bu yavşağın da adı geçtiği tezahürat ulan bu kimde buna beste yapıp küfür ediyorsunuz? Kendini bisey zanneder

Gökhandan nefret ediyorum ama onu bizlere servis eden Altaylıdan daha çok nefret ediyorum.

Geri
Üst Alt