Fatih Hoca'dan Galatasaraylıları Duygulandıran Paylaşım

Ben de sevmem o kadar Terim'i ama illaha nefret etmek zorunda mısınız? Nötr olmak çok mu zor? Öyle ya da böyle benim neslimdeki çoğu kişiyi Galatasaray'a bağlayan başarılarda pay sahibi bir teknik direktör.

Biraz zor bir arkadas bence kendine birak

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bu ne şimdi? Amaç ne mesela? Belgenin ne olduğunu anlayabilenimiz var mı? Tebellüğ belgesi desen değil,fesih sözleşmesi desen tek taraflı ise imzasına ne gerek? Neden fotoğraf çekildiği ise apayrı bir soru.

Ardından kopmasına izin verip,üzerine köpürttüğü bu gereksiz ve haksız yaygara yakışmıyor kendisine. Hala bu şekilde algı yönetme çabasında olması efsane apoletine yakışmadı,yakışmayacak.

Tviti paylaştıktan sonra oluşan durummuş. Bunu hiç düşünmemiştir değil mi hoca? Aklının ucundan bile geçmemiştir eminim. .

Wtf.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kalp kırık, hazmedemiyorum şu yapılanları ki yenisine motive olayım. Henüz 6 ay önce gelmiş, bu kadar kısa zamanda yapıp yapmadıklarıyla şu an seçime gitse fark yiyecek adamlar maalesef klubün geleceği hakkında kararlar vermeye devam edecek.
Her işte bir hayır vardır hocam, kurtardın kendini bu riyakarlardan Başkan olarak bekliyoruz, çok bekletmezsin inşallah. Ömrün uzun, yolun açık olsun.

Bundan sonraki hayatında başarılar, bundan sonra Galatasaray paydası altında görüşmemek dileğiyle. Geçmişte yasattiklarin için teşekkürler. Ailen ve torunlarinla mutluluklar.

Ben daha dün sex kumpasları cart curt, bugün de yine sex kumpasları mahkum falan görüyorum. 5-6. sıralarda bi yönetim istifa var.

Bunun yanında mesajımı editleme, direk kaldır öyleyse. Yarım yamalak iş yapma
sende neleri arastıyorsan o görülüyor renktaş
sakin olalım

Birkaç kindar ve troll hariç genelde güzel postlar yazılmış. Söylenmesi gerekenleri de Keramettin söylemiş , son aylarda anlatmaya çalıştığımız şeylerin özetini yapmış. Dava evvel de yazdığım gibi Galatasaraylı isem sebebi hoca ve takımıdır. Galatasaraylı olmanın da hayatıma olumlu anlamda kattığı arkadaşlıklar , pozitif duygular çoktur. Onu sevip saymamak benim adıma mümkün değil. GS başkanı, TFF başkanı olacağına ihtimal vermiyorum. Kendisine geri kalan hayatında mutlu ve sağlıklı bir emeklilik dilerim. Muhtemelen 100 yıl da geçse başarıları ve koyduğu çıta hala aşılamamış olacak. Var olsun.

tamam galatasaraya baglisin eyvallahda o sansi sana verenlerinde cok ahini aldin hoca gerek bu dünyada gerekse öteki tarafa göc edenlerde. kendi hatalarini ego ugruna baskalarin üzerine atmalarin sirf egon icin bi cok baskanin kanina girip onlari taraftarin önüne atmalarin, basarinla birlikte bunlarda unutulmaz.

Umarım son imzandır.. Galatasaray'a 2. Gelişinde "Bir daha Galatasaray'ı çalıştırmayacağım" demişti.. 2 kere daha geldi gitti..

Emekliliğini açıklamadan bunun söylediklerine inanmamak lazım.

fatih terimden nefret eden herhangi bir şahsın gsli olduğunu düşünmüyorum. son zamanlarda gösterdiği performans tabiki tartışılır ama kendisi GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK YERLİ TEKNİK DİREKTÖR VE FUTBOL ADAMIDIR.

yaşattığın herşey için yüzlerce kez teşekkür ederim hocam. nasıl ki metin oktay zamanında seni tutup gsli yaptıysa, senden bundan sonrası için mentorluk yapmaya devam edersin.

Giden adam Metin Oktay da dahil tarihin Galatasaray adına en başarılı figürü.

Üzerine bir de milli takım adına da en başarılısı.

Bu adam olmasa ne Dünya 3. olurdu bu ülke, ne de Avrupa şampiyonu.

Karakteri mükemmel değil ama bu insanın geldiği noktayı görünce Terim çoğundan o açıdan da iyi.

Kariyeri boyunca ona atfedilen evlatçılık, akçeli işler vs de hiç yapmadı ve eminim ki hep de karşısında durdu. Keşke başardıklarının herhangi bir alanda %0.01’ini başaramamışlar tarafından linçlenmeseydi hiç. Ama burada herkes ordinaryus.

Burası derken, burası yani bu ülke.

fatih terimden nefret eden herhangi bir şahsın gsli olduğunu düşünmüyorum. son zamanlarda gösterdiği performans tabiki tartışılır ama kendisi GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK YERLİ TEKNİK DİREKTÖR VE FUTBOL ADAMIDIR.

yaşattığın herşey için yüzlerce kez teşekkür ederim hocam. nasıl ki metin oktay zamanında seni tutup gsli yaptıysa, senden bundan sonrası için mentorluk yapmaya devam edersin.
Aynen büyük Galatasaraylıdır kendisi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220108-211135(1).webp
    Screenshot_20220108-211135(1).webp
    59 KB · Görüntüleme: 43
O belgenin amacı başkanın yalan söylediğini anlatmak.
Anlama kapasitesi olmayınca böyle oluyor.
Karşılıklı anlaşarak ayrılma yok, tek taraflı fesih var.
Dostum haklısın ancak birşey sormak istiyorum. Başkanın söylediği yalanın ortaya çıkarılmasının bundan sonrası için Galatasaray'a ne yararı var? Hatta bunun Galatasaray'a zararı yok mu? Hani aslolan Galatasaraydı?

Hoca eger bu twitle gercekten gidecekse helal olsun ama ben sanmıyorum. Burak acık acık hoca varken baskasıyla görüsüp hocanın kabul etmeyecegini bile bile yarcımcı olarak getirmek istemistir. Burak bi nevi hocayı kullanarak galatasarayın başına gecti. Burak galatasarayın asla baskanı olamayacak düzeyde bi adam normalde hocada tabi bunu biliyor. Hoca kendini kullanılmıs olarak hissetmistir hocayı bilen bilir öfkesi fenadır burakta her ne kadar hocayla iyi ayrıldık desede kimse buna ihtimal vermiyor. Önümüzde iki ihtimal var ya fatih hoca buraktan intikam almak icin baskan adayı olacaktır. Ya da stefan hocanın yerine gecip milli takımı tercih edecektir. Kimse bana hoca birileriyle düsman o yüzden milli takıma gitmez demesin gs nefreti herkesi ortak paydada birlestirecektir. Benim görüşüm hocanın artık futboldan elini ayagını cekmesi kendisine bu yakısır ama buragın yaptıgıda kolay sindirilebilecek bisey degil.
Sonuc olarak yine kaos dönemi basladı taraftar terimciler ve galatasarayın sadece basarılı olması icin cabalayan taraftar olarak ikiye bölündü.
Galatasarayın basarısını isteyen taraftarında buragı sevmedigi ortada. Torrentin allah yardımcısı olsun
Ben ayni fikirde degilim, bence gercekten calismak istedi ama basarisiz oldu. 25 milyonluk butceyi istemedigi birine neden versin?
Fakat ayrilik konusunda ikilik oynadigi kesin. Halbuki Denizli maci veya Giresun macindan sonra gorevine cok rahat son verilirdi. Diger yandan Fatih Terim'in ayrilmaya niyeti olmadigindan dolambaçli yollardan gondermeye calisti. Yani orada ikili oynadigi kesin gibi duruyor.
Keske Denizli macindan sonra Fatih Terim kendiliginden istifa etseydi.

Geri
Üst Alt