Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 28.505
- 9.164
- 1.813
Daha nasıl eleştiricez bilemedim
Kağnı hızında pas oyunu olmaz diyoruz, hızlı atağa çıkılmıyor diyoruz, duran top yok diyoruz, Hoca’nın düşmanı diyorlar, oyuncu kalitesi düşük diyorlar
Bunlar var mı, yok. Ee söyleyince neden Hocanın düşmanı oluyormuşuz.
Yok abicim yok işte, ben mi çalıştırıyorum takımı, Hoca gidince gelecek hocadan prim mi alacağım da iftira atıyorum
Yok işte
tutturmuşlar bir oyuncu kalitesi
yahu bjk’nin oyuncuları sezon öncesi kim ciddiye alıyordu
Ama şimdi vay gezzal yok abubakar
Tekrar iddia ediyorum, vasat üstü bir hoca bizim oyuncu grubuyla 8-10 puan farkla şamp. olurdu
Senin gruba uygun dengeli bir taktik sistemin olsun yeter ki, oyunculara nerde ne yapacaklarını göster yeter ki
Bizimkilerin haberinin olmadığı o kadar belli ki
Neymiş taktik falan iyiymiş, çok gol atmışız da ama bireysel hatalar olmuşmuş
Şimdi 70 dk kağnı hızında mıy mıy pas yaptır, illa ki 1-2 hatalı pas olur
Senin bu hatalı pasta takım nasıl yakalanıyor o önemli kardeş
Hadi taktik falan yok bari takımı eksik oynatma
2 tane adam illa oynayacak diye beklerden, stoperlerden, ortasahadan imkansız şeyler isteyen bir durum bizim şu anki
Takımın içine eden, eksik oynatan adam oynat, sonra stoperler öne çıksın ama kontra yenmesin sakın
bekler öne çıksın, önünde adama rağmen çalım atsın orta yapsın diye iste ama arkasına da adam kaçırmasınlar haa
Mümkün mü Allah aşkına
Hatta taktik olmamasına rağmen takım biraz oynayacak ama onda da bazı adamlarda ısrar yüzünden hem hücumda sabit, eller belde bekleniyor, hem de beklere, ortaya, stoperlere acayip yük biniyor
Sonra neymiş, oyuncu kalitesi düşükmüş, bireysel hata yapmışmış
Kabul edin artık, sadece duran top değil, hücumda kimse ne boş yiyeceğini bilmiyor, stoperler kendi arasında paslaş, bekler öne çık paslaş, kanatlar geri gel paslaş, kaptırırsak kesin kontra yiyecez diye herkes tedirgin, ayaklar titriyor, saçma sapan bir oyun işte
Kağnı hızında pas oyunu olmaz diyoruz, hızlı atağa çıkılmıyor diyoruz, duran top yok diyoruz, Hoca’nın düşmanı diyorlar, oyuncu kalitesi düşük diyorlar
Bunlar var mı, yok. Ee söyleyince neden Hocanın düşmanı oluyormuşuz.
Yok abicim yok işte, ben mi çalıştırıyorum takımı, Hoca gidince gelecek hocadan prim mi alacağım da iftira atıyorum
Yok işte
tutturmuşlar bir oyuncu kalitesi
yahu bjk’nin oyuncuları sezon öncesi kim ciddiye alıyordu
Ama şimdi vay gezzal yok abubakar
Tekrar iddia ediyorum, vasat üstü bir hoca bizim oyuncu grubuyla 8-10 puan farkla şamp. olurdu
Senin gruba uygun dengeli bir taktik sistemin olsun yeter ki, oyunculara nerde ne yapacaklarını göster yeter ki
Bizimkilerin haberinin olmadığı o kadar belli ki
Neymiş taktik falan iyiymiş, çok gol atmışız da ama bireysel hatalar olmuşmuş
Şimdi 70 dk kağnı hızında mıy mıy pas yaptır, illa ki 1-2 hatalı pas olur
Senin bu hatalı pasta takım nasıl yakalanıyor o önemli kardeş
Hadi taktik falan yok bari takımı eksik oynatma
2 tane adam illa oynayacak diye beklerden, stoperlerden, ortasahadan imkansız şeyler isteyen bir durum bizim şu anki
Takımın içine eden, eksik oynatan adam oynat, sonra stoperler öne çıksın ama kontra yenmesin sakın
bekler öne çıksın, önünde adama rağmen çalım atsın orta yapsın diye iste ama arkasına da adam kaçırmasınlar haa
Mümkün mü Allah aşkına
Hatta taktik olmamasına rağmen takım biraz oynayacak ama onda da bazı adamlarda ısrar yüzünden hem hücumda sabit, eller belde bekleniyor, hem de beklere, ortaya, stoperlere acayip yük biniyor
Sonra neymiş, oyuncu kalitesi düşükmüş, bireysel hata yapmışmış
Kabul edin artık, sadece duran top değil, hücumda kimse ne boş yiyeceğini bilmiyor, stoperler kendi arasında paslaş, bekler öne çık paslaş, kanatlar geri gel paslaş, kaptırırsak kesin kontra yiyecez diye herkes tedirgin, ayaklar titriyor, saçma sapan bir oyun işte